Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tomcio_paIuch

Moja dziewczyna nie umie robić laski :(

Polecane posty

Gość Gadatliwa..
cukrowa kostka ma rację :) wszystkiego się nauczy:)no i fajnie ,że Ty ją lubisz zaspokajać :) dzięki Tobie uczy się otwartości w łóżku .

Gość Jamjestemja
A ile ona ma lat? :classic_cool:

Gość Gadatliwa..
No i cieszę się ,że mogłam pomóc ;)

Gość *ghjklop*
a mnie sie wydaje ze robienie loda wcale jej przyjemnosci nie robi,tymbardziej ze jestes jej pierwszym.do tego typu sexu potrzeba czasu ,przekonania i wiele milosci.bez tego jest to sex mechaniczny nie dajacy zadnej przyjemnosci,sam masz tego dowod

Gość Jamjestemja
Ten u góry ma rację

zgadzam sie alez tego co pisze Tomcio nie wydaje mi sie że by była do tego zmuszona, i skoro pierwszy to wiadome ze nie będzie odrazu w to najlepsza

Gość Tomcio_paIuch
Nie wiem czy sprawia jej to przyjemnośc czy nie, prawda jest taka ze ona sama mi zaczyna to robić, nie musze jej mówić (zrób mi) i mysle ze tak jest lepiej. A mi jest przyjemnie kiedy jej jest przyjemnie dlatego uwielbiam ja pieścić. Jestesmy juz ponad rok i łaczy nas wielka milośc, decyzję o współzyciu podjelismy wspólnie po 3 miesiącach

a co do nektaru to może trochę za szybko to zaproponowałeś niech się dziewczyna ''oswoi" i nie każda kobieta zgadza się na taki finisz

Gość Tomcio_paIuch
Wiem ze niektóre kobiety w ogóle nie biora do buzi bo uważają to za coś obrzydliwego. Moja dziewczyna chyba nie ma przed tym oporów, nigdy nie kazałem jej tego robić a że nie ma jeszcze wprawy to chyba normalne, chyba żadna kobieta nie robi tego perfekcyjnie od pierwszego razu. Faceci tez od razu nie robią dobrych minetek tylko zazwyczaj lizą tam gdzie jest to zbędne

Gość *ghjklop*
zmuszana nie jest ale tomcio sam pisze ze gra wstepna nie robi jej przyjemnosci i od razu chce przejsc do stosunku,-zeby ominac robienie loda?-dziewczyna nie dorosla psychicznie do tego typu sexu i wlanczaja sie hamulce

Gość Tomcio_paIuch
mamy 22(ona) i 26(ja)

Gość *ghjklop*
a tak tomciu u mnie tez tak bylo,chcialam pokazac ze potrafie a obrzydzenie mnie bralo,po jakims czasie ten rodzaj sexu dal mi zadowolenie ,ale potrzebowalam na to prawie trzech lat przedtem przyznalam sie mezowi ze nie chce tak zeby nie bylo nieporozumien.teraz robie to z przyjemnoscia,nic na sile tomciu wszystko samo przyjdzie od siebie

*ghjklop* z ta bariera możesz miec racje ale z gra ja tez czasami mama tak ze chce szybko przejść do stosunku bo jestem już tak nakręcona wiec nie wiadomo jak to z nią jest

komu spodoba sie oral juz sie bez tego nie obejdzie i nikt temu nie zaprzeczy.

Gość Tomcio_paIuch
Nie wsystkie nasze zabawy łozkowe kończa sie stosunkiem i dośc często sa tylko pieszczoty ze znacznie wieksza aktywnością z mojej strony. Nie sądzę żeby nie sprawiało jej to przyjemności, może po prostu stosunek wywołuje u niej wieksze doznania

Gość orson
moja kobieta tez woli od razu przejść do sedna sprawy i ominąc cała ta grę wstepną. Niektóre tak mają

Gość tany tany
A ja sie zapytam: Ciekawe jak ty robisz minete

Gość Atajt
Pewnie ja do tego namawiales i dlatego

Gość Tomcio_paIuch
bez problemu doprowadzam ja do orgazmu używając samego języka i to w krótkim czasie. Poruszam języczkiem jak kotek kiedy pije mleczko ;)

Gość orson
to sie nazywa chlapnąc minetę :D

Gość tgset
tomcio, a Ty nie jestes przypadkiem z orzysza?:P

Gość zobaczymy
do zrobienia dobrej laski potrzebny jest ostry nóż i dłuto oraz papier ścierny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!powodzenia!!!!!!!!!!!!!

Gość Tomcio_paIuch
Dzięki za linki do filmików i artykułów. Wyslę jej to zeby sobie poczytała a filmiki obejrzymy u mnie i od razu przejdziemy do praktyki :)

Gość Tomcio_paIuch
tgset nie jestem z orzysza :)