Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kOtElek 24

Sprzedam dla dziewczynki

Polecane posty

Gość popierdolilo cie i to zdrowo
z ta cena

1/3 ceny to duzo ?? chyba nie mam rzeczy naprawde uszanowane wygladajace jak nowe a skoro szanuje i mi sie nie przelewa to sprzedaje by dziecku kupic wieksze chyba logiczne

Gość yuyuyuyuyuy
adidaski walki sa teraz w ccc za 19 zł:D:D:D nowe!!!!!

witaj NADIA pamiętasz mnie?? słuchajcie, napisze tAK, ja od tej użytkowniczki kupiłam 3pary bucików dla mojej córeczki i buciki były w super stanie, do dnia dzisiejszego córka chodzi w nich sa bardzo wygodne, zadbane, mogę tylko polecić,

Sizilenko witaj po nicku nie kojazylam ale teraz juz wiem dziekuje za mile slowa ale masz racje staram sie szanowac rzeczy do pomaranczowej ja adidaski kupilam jakis czas temu na wiosne wiec cena byla troszke inna a niestety nie marnuje czasu chodzac po sklepach i sprawdzajac ceny tylko poswiecam go rodzinie

Gość wiolina31
no ale co to za argument? buciory uzywane,fuuj i do tego w cenie nowych w sklepie:O litosci,myśl tępoto, to nie boli:O

Gość Sizilnka
tak mozecie kupić w sklepie za tą cenę ale jakiej jakosci te buty są??ja sie przekonałam ze lepiej kupić od autorki niż nowe nowe zaraz je szlag trafił a od autorki bucili moja córka nadal w nich chodzi, i są super,

Gość osobiscieniewzruszona
Sizilenka, następna kretynka:O Toz pomarancza napisała, ze w ccc sa teraz TE SAME BUTY,KTORE SPRZEDAJE AUTORKA !!!!! w cenie 19 zł!!!! czy ty umiesz czytac ze zrozumieniem????

Sizilenka nie jest ta sama osoba co ja i naprawde kupila u mnie mozecie na allegro sprawdzic moja karte użytkownika i moze byscie przestaly wymieniac zdania wiem ze forum z tego slynie zeby zjechac wszystkich ale nie po to dalam ogloszenie jesli komus sie nie podobaja i nie ma zamiaru kupowac to po co komentuje ..