choroba zniszczyła mi życie 0 Napisano Maj 19, 2011 coś ciekawego, czy bezsens? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KRAWACIARZ 0 Napisano Maj 19, 2011 TO CO 99 % POLAKOW ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość w ten weekend Napisano Maj 19, 2011 zamierzam pić i się dobrze bawić na juwenaliach w łodzi :P w następny weekend również :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
choroba zniszczyła mi życie 0 Napisano Maj 19, 2011 Krawaciarz a co robi 99 % Polaków ? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Będę dziś szczera, jak nigdy Napisano Maj 19, 2011 Autorko skąd taka dołująca sentencja w twojej stopce? Okrutna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
choroba zniszczyła mi życie 0 Napisano Maj 19, 2011 To jest taka sentencja na przemyślenia w bezsenne noce :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rokkk 0 Napisano Maj 19, 2011 W sobotę - festyn dla dzieci. Niedziela - Komunia chrześniaka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieLubieNiedziel 1 Napisano Maj 19, 2011 ja pracuję w weekend Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach