Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość W. Kowalski

Wymyślamy własne przysłowia

Polecane posty

Gość W. Kowalski

"Miłość to geometria - mężczyzna musi poszerzać swoją wiedzę, żeby kobieta rozszerzyła kąt rozwarcia nóg." W. Kowalski

Gość W. Kowalski
I co panowie, jesteście cienkie kluski? Tak żeście zniewieścieli, że wolicie ponarzekać jak baby na babskich tematach? Wysilcie mózgownicę.

Gość W. Kowalski
Mam nadzieję, że jesteś kobietą. Lubię inteligentne kobiety. :)

Gość Puloch
kto twierdzi ten pierdzi

Gość sdfdssdfsdfsdfsdf
Chuj wam w dupę - Adam Mickiewicz.

Gość W. Kowalski
oj oj ch uj w du pe - gorąco się robi :)

Gość irena sandomierz
a ja wam powiem tylko tyle ze mi sie srac chce a kibel zajety ;/ acha i gowno mnie obchodzi ten topik

Gość Puloch
pierdnij se

Gość UEBK
druga ja

Gość UEBK
1) "Podział na mniejsze i większe zło przyczynia się do większego zła na świecie". 2) "Ludzie niby inteligentni, a jacy głupcy". 3) "Ludzki świat jest światem zwierzęcym. Wygrywa silniejszy. Jeśli nie da się rozwiązać problemu, to znaczy, że inni za to odpowiadają. Nie pozwól aby pozostali bezkarni".

Gość aha i achhhh
Nie muszę wymyślać, bo często takie stosuję ja i moja rodzina :D np. Kto rano wstaje, ten leje jak z cebra. Leje jak z Cerbera. (Imię psa, który sikał po domu gdzie popadnie) Lepiej sie za slabym chlopem schowac niż na wietrze stac. (Mojej matki, ktora nie chce przyjać do wiadomosci, ze chcę odejsc od męża). I moja odpowiedź: Ale za tym chłopem gównem jedzie, a na wietrze świeżej. I wiele, wiele innych.

Gość motto typowego polaka
Dzień bez wroga dniem straconym :)

Gość fit fight
"Szczęśliwy jest ten kto się jednym piwem "uważy" albowiem i zaoszczędzi i ma dobrą zabawę." fit fight

Gość taka_normalna!!!
a ja mam takie, mowie tak do meza..jak cos mi sie przydarzy z autkiem... - zasada nr.1 nigdy nie porzyczaj auta, - zasada nr 2 nigdy nie porzyczaj kobiety - zasada nr "0" najwazniejsza nigdy swojej kobiecie nie porzyczaj auta, i jak ja mu to mowie to on juz wiec ze bylo male bummm

Gość Antoni Q
"Mariaż zgrabnych pośladków,poczucia humoru,empatii,uczciwości i inteligencji u kobiet jest na tyle rzadki,że stanowi niewyczerpane żródło inspiracji dla fantastów" Antoni Q:classic_cool:

Gość roverretriver
"Chcesz drugiej Irlandii?Oddaj głos na jakiegoś Trolla!" :classic_cool:

Gość promykkk
"jak czegos nie chce zrobic dl kogos mowie _ umiesz liczyc licz NIE licz na mnie "

Gość moje mądrosci ja wam powiemtak
"kto na kafe wchodzi,ten sie na przegrane życie godzi" "gdy na kafe jest temat o kupie-to zaraz smród gówna poczujesz w chałupie" "kiedy z rana nudzisz się,na prowokację wysil się" "gdy od rana do wieczora siedzisz na kafe - to twoja zmora,chcesz stąd uciec ale nie ma jak,to pierdol to,ja ci powiem tak,pierdol to,i zostań tutaj z nami - bo lepiej żyć samemu niż walczyć z wiatrakami"