Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sunrisse

Dlaczego meżczyzna się odsuwa?

Polecane posty

Witam...postanowiłam się tutaj odezwać. nie wiem, dlaczego to robię. może dlatego, że jestem tu anonimowa,moze ktos mi wytlumaczy męską psychikę, pomoże zrozumieć. jak to kobieta, przejmuję sie i nie potrafię tego sobie racjonalnie wytlumaczyc. otóż od niedawna spotykam się z pewnym chłopakiem. na początku widywaliśmy się jak normalna para, choć oficjalnie nią nie byliśmy. był czuły, mamy podobne charaktery i podejście do różnych spraw, więc mogliśmy siedzieć razem dosłownie godzinami i rozmawiać, śmiać się. moi znajomi polubili jego, jego mnie. nagle zaczęlo się coś psuć. przestał zabiegac o kontakt ze mną, spotkania staly sie bardzo chlodne. dowiedzialam sie, ze kiedy jego byla dziewczyna dowiedziała sie, ze spotyka sie z kims, zaczela do niego wydzwaniac i prosic o spotkania. uznałam, ze to może być glówną przyczyną tego chłodu, ale w poniedziałek rozmawiał z naszą wspólną przyjaciółką i powiedział, że ona już nie ma znaczenia i nie kontaktują się. dodał, że jesli chodzi o mnie, to nadal mu sie podobam, i mysli o nas. dzisiaj sie widzielismy, ale znów zachowywał się tak samo, jakby zupełnie mu nie zależało... nie wiem co o tym myśleć, nie rozumiem tego i gubię się w swoich domysłach...

Gość danuusia26
po prosu nie wie co robić, pewnie chciałby mieć i ciebie i ją, pewnie ma dylemat, nawet jeśli mówi, że ona go nie obchodzi