Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Artysia

Peruki

Polecane posty

Gość Artysia

Dziewczyny, jestem po chemii i szukam dla siebie peruki. Gdzie szukać i co wybrać, bo potrzebuje na już. :(

Złotko jak jesteś z Warszawy to polecam Ci "Hair Gold" mają bardzo ładne włoski i duży wybór.

Gość Artysia
Dzięki śliczne za zainteresowanie :) :) Na pewno napiszę do dziewczyn na forum :):) Kolorowa czy polecasz tę firmę czy kupowałaś tam ?

Złociutka kupowałam u nich włoski... Peruka jest piękna, miła w dotyku... :) Polecam naturalne włoski, żadnych syntetycznych...

Gość Pomóżcie dziewczyny
Dziewczyny gdzie znajdę firmę Hair Gold? I czy na pewno dobrze zrobię kupując tam perukę? Potrzebuję pilnie tych informacji, ponieważ jestem świeżo po chemioterapii i chciałabym ładnie zamaskować brak włosów... :(

Gość Ronaldowa
Ja mam lysienie plackowate praktycznie od dziecka.Mialam peruke z "handsomemen "swoja pierwsza,a druga i trzecia z "zaprojektujswojewlosy"Wlasciwie to nie peruka tylko taki system.Druga firma wypada lepiej cenowo.Co do hairlabu to nie wiem.Kiedys na forum czytalam ze robia wlosy bez przedzialka i cos tam jeszcze,ale niestety nie wiem jak jets teraz.faktycznie poszukaj opinii w necie bo naprawde mozna sie sparzyc,zwracaj tez uwage jak ogladasz zdjecia firm roznych czy to nie wyglada nienaturalnie.pozdrawiam i zycze wytrwalosci.

Gość Dispo
Z tego co mi wiadomo to po chemioterapii to raczej trzeba patrzyć na perukę niż na wspomniane systemy, bo włosy po chemii odrosną. Firma Hair Gold to chyba filia firmy Hair Lab ale głowy za to nie dam.

Gość Ronaldowa
do Dispo Kochana nie obrazaj mnie,czy ty uwazasz ze jak mam lysienie plackowate to znaczy ze wlosy nie odrosna?:( Ja wciaz w to wierze,zwlaszcza ze na mojej glowie pojawia sie meszek.A peruka to nic innego jak jakis tam system,tylko ten drugi jest raczej duzo lepszy i niewidoczny.I tak samo mozesz miec przyklejane albo nieprzyklejane wlosy.Mi zrobiono peruke bez grzywki,moge zmieniac miejsce przedzialka,wyglada to bardzo realnie,dobrano mi gestosc taka jak ma przecietnie czlowiek,jestem zadowolona.Mam taka peruke co ja moge przyklejac kiedy chce,akiedy nie chce to nie musze przyklejac i tez nie spada.Na pewno trzyma sie lepiej od zwyklej peruki jakie mierzylam gotowe w sklepach bo tutaj w mojej zachodzi adhezja ze skora czlowieka.ale wcakle nie twierdze ze nie kupi dobrej peruki takiej gotowej.Moze sie udac wybrac cos pewnie pod kogos,dla mnie te co ogladalam byly za geste niestety.

Gość Dispo
Ronadlowa, miałam na myśli szybkość odrastania. :) Sama wiesz ile czasu wymaga walka z ŁP. Wtedy projektowany system jak najbardziej. Po chemioterapii włoski nieco szybciej odrastają (i szybciej wypadają :() , dlatego lepiej i taniej jest po prostu kupić gotową perukę. Ja potrzebowałam włosy na gwałt, bo po chemii strasznie leciały i dla mnie było to najlepsze. Odnośnie firm, wybór jest spory, dlatego najlepiej udać się i sprawdzić wszystko osobiście. Z mojego doświadczenia i poszukiwań, mogę polecić peruki naturalne, są nieco droższe ale warte swojej ceny.

Gość Ronaldowa
Zgadzam sie z Toba,niestety peruki z wlosa syntetycznego czyli sztucznego sa zawsze widoczne,nawet te drozsze.Tzn swieca sie,widac ze to peruka i szybko sie niszcza.Nie mozna im zmieniac fryzury,nie mozna farbowac ani krecic,nic w tym stylu.Dlatego peruki naturalne sa lepsze pod kazdym wzgledem

Gość RONALDOWA
Do Kolorowa 33 Czy pokazesz mi swoje zdjecie we wlosach z tego hai rlab co mowisz? ja moge ci wyslac swoje fotki w wlosach z HM co mialam kiedys i we wlosach z www.zaprojektujswojewlosy.pl,co nosze teraz.Jestem tez ciekawa jakie maja tam gdzie kupilas.pozdrawiam

Gość magn-Olia
Szukam informacji o Hairgold... czy osoby używające peruk mogłby pomóc w decyzji?? jestem zdecydowana ale wole się upewinc...

Gość Salma Wawa
Sama nie kupowałam ale byłam w Hair Gold oglądać peruki i jeśli stać Cię na taką perukę to są bardzo dobre. Przedewszystkim włosy są bardzo dobrej jakości, komfortowe mocowania. Jedna z lepszych perukarni w Warszawie.

Najlepsza jest w warszawie jedyna produkcja która warta polecenia

Gość gość
Ja swoją perukę na czas chemii i po kupiłam perukę w Swiecie Peruk w Krakowie. Skuszona dobrymi opiniami, poszłam tam sprawdzic. Mają duży wybór włosów syntetycznych i włosów naturalnych, od krótkich po bardzo długie. Od prostych po kręcone, od blond przez rude do czerni. Asortyment możecie sprawdzić u nich online na stronie, o tutaj -> https://perukikrakow.pl/sklep-z-perukami-krakow/ chociaż to i tak ponoć nie wszystko co mają bo można np. z katalogu zamówić jeśli nie znajdziemy żadnego interesującego nas modelu

Gość annaaa

Na Wiwulskiego wiem że dużo ludzi w Łodzi zamawia peruki. Ze swojej strony też ich mogę polecić, choć ja akurat miałem tutaj robione leczenie z wykorzystaniem specjalnych preparatów trychologicznych i efekty przerosły – dosłownie przerosły – oczekiwania. Duża wiedza, doświadczenie, bardzo polecam firmę (mają stronę peruka-sc.pl).