Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość devil worship

SATANIŚCI

Polecane posty

Gość gghjjh
a co to jest?

A NIE? Ja się czuję młoda, piękna i jeszcze raz młoda. Nie sądzę żebym czułą się podobnie za 9 lat;/

Gość gghjjh
mam DDA pasi ci?

Gość aliszjakejs
jestem starą dupą

Gość 54ntjiejyu
widzialam kiedys gostka z pentagramem, wydawal mi sie byc sadysta, taki jakis zaciety wyraz twarzy jak gdyby chcial komus przypierdolic i nie wiadomo co jeszcze dziwne to troche bylo

Gość kapriolaa
oglądałam filmy dokumentalne, w którym wypowiadali się byli sataniści, i te wszystkie czarne msze, podczas których naga kobieta służy jako ołtarz, ich kapłan odmawia modlitwy od tyłu, stawiają odwrócony krzyż, którego się opluwa pentagram, pali się modlitewniki, po wszystkim następuje orgia, a jak jakaś kobita zajdzie w ciążę - jej dziecko jest zabijane i uwaga zjadane!! przez uczestników tegoż rytuału- przez to wiele kobiet, pragnąć uratować swoje nienarodzone dziecko uciekało od nich, składają ofiary ze zwierząt które bestialsko uśmiercają, dzieci, które porywają - wszystko to PRAWDA, a nie żaden wymysł, dokumenty teoglądaliśmy na religii btw oczywiście nie należy generalizować, bo istniej wiele odmian satanizmu

Mi jest wszystko jedno, kwestia tego jak Ty się czujesz

Gość 54ntjiejyu
aha, i poznalam kiedys goscia, ktory deklarowal sie, ze jest satanista inteligentny, bezposredni, rozrywkowy, z dystansem do swiata, sila przebicia, przewrotny, poczucie humoru, wyczucie komizmu sytuacyjnego super

o i kolejna znawczyni rodzajów SATANIZMU. Powalająco wstrząsające informacje , jestem w szoku! Nie wiedziałam o takich praktykach!

Gość gghjjh
myslicie, ze batman byl satanista?

Czuję się bardzo dobrze i raczej czuć będę;) wszytskim pożeraczom kotów tym małym i tym Dużym życzę przerażająco upiornej nocy i kolorowych koszmarów!

Gość 54ntjiejyu
w teorii, wg la Veya satanizm to sluzenie sobie, skrajny indywidualizm jesli wiec ktos nalezy do kosciola szatana i jest popychadlem tam, to sie to troszke nie zgadza z podstawowym zalozeniem

Gość chcesz sobie pogadac
to zaloz sobie topik i idz z ta poyebana tam a stad won

Gość gghjjh
a teraz leci reklama jakiegos banku i babka zrobiona na maszkare mowi to jest takie normalne'

Gość cdscs
oczywiscie ze czarne msze maja miejsce, zabija sie dzieci, zwierzeta. satanisci zyja tez normalnym zycie sa to ludzie wysoko postawieni, odnoszacy sukcesy w roznych dziedzinach, dzialaja na skale niebotyczna w przemysle muzycznym gdzie najlatwiej dotrzec do podswiadomosci mlodych ludzi. proponuje dokument -wlasciwie jest to nagranie, ale warto posluchac. ja bylam osobiscie na spotkanu z tym czlowiekiem i slyszlaam to na zywo. nazywa sie swiadectwo no i kurde zonk zaomnialam jak sie ten koles nazywal. ale mozecie sobie na yuoutube zobaczyc iluminaci w przemysle muzycznym, czy tam okultyzm w przemyle muzyczbnym, a hexe proponuje odrobine pokory i nie wysmiewania sie z barku wiedzy czyjejs, nie zapominaj ze x lat temu bbylas tak samo zielona jak osoby ktore wysmiewasz. pozdrawiam

Gość cdscs
i dobranoc zycze zajrze jutro

Nie wyśmiewam z powodu braku wiedzy, a raczej próbuje uświadomić jak łatwo można wypowiadać się w kwestii, gdzie tak naprawdę nie mamy na ten temat swojej własnej wiedzy a wpojone nam przez kogoś poglądy. Czujesz różnicę?

Gość kapriolaa
Hexe666 kurwa a czy ja się deklarowałam, że jestem znawczynią w tym temacie?? :o Napisałam tylko to co widziałam, miało to miejsce w USA, to nie jest zmyślona bajeczka, tyko fakty

Nigdy nie bierz za pewni, że to, co wydaje się być oczywiste jest prawdziwe;)

Gość gghjjh
wybila polnoc hu hu

Gość gghjjh
wilkow juz nie ma, zginely z wycinka lasow i polowaniami

Gość 54ntjiejyu
w skrocie satanista to taki skurwiel bez skrupulow, ktory dorabia do tego ideologie :D

Gość gghjjh
kiedys na discovery byl taki dokument jak facet zyl z wilkami