Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość devil worship

SATANIŚCI

Polecane posty

Gość gghjjh
jak jestes taka madra to napisz, co o nich wiesz

Gość znalam kilku satanistow, jeden
mnie przez dwa lata podrywal. Wszyscy mieli problemy ze soba, z akceptacja, brak poukladania zyciowego cechowal ich poza tym w miare normalni

wiesz ja z nieczystej ciekawości z reguły pogłębiam wiedzę w interesującej mnie dziedzinie to po pierwsze. Jeśli interesuje Ciebie cokolwiek, co związane jest z satanizmem to proponuję po prostu sięgnąc do jakiejś lektury, ale bardziej wiarygodnej niż wymysł bujnej wyobraźni ;) Nie będę dzielić się wiedzą z kimś, kto wygłasza cudze poglądy uznając je za własne, to samo tyczy się jakiejkolwiek opinii i nie tylko we wspomnianej przeze mnie kwestii.

Gość klamka do sercca
nikt nie wygrał z bogiem a szatan jest zaślepiony jak byk co goni za czerwonym

Gość gghjjh
za jakie wlasne? mnie to nie interesuje, ot tak pisze dla rozrywki

Skoro prosiłeś, a może nawet próbowałes sprowokować mnie o udostępnienie informacji, które posiadam to odebrałam to jako zainteresowanie z Twojej strony.

Gość gghjjh
sa rozne rodzaje satanistow, jedni sa kryminalistami, psychicznie chorymi, inni jakimis zboczencami, jeszcze inni tylko sie wyglupiaja

Gość gghjjh
jeszcze inni probuja byc filozofami

Satanizm to jest filozofia polegająca na czerpaniu korzyści z życia ziemskiego--pod każdym względem, zwłaszcza materialnym. I prawdziwy satanizm nie ma nic wspólnego z tym, co mówi na jego temat kościół katolicki.

Gość klamka do sercca
rubta co chceta to Owsiak jest satanista

Autorka zapewne słyszała o zlocie jakiś pajaców podających się za satanistów jedynie z nazwy, a w rzeczywistości to pewnie zwykłe cioty

Gość słońcegorące
mam znajomego sataniste. inteligentny mlody facet. w relacjach tak jak sie spotykamy w gronie znajomych nie ma róznicy między praktykujacym katolikiem, katolikami niepraktykujacymi, ateistami a satanistami. znamy się wszyscy, lubimy spędzać ze sobą czas, pogadać , napić się piwa, przyjaznimy się ze sobą kilka lat wszyscy razem . jest normalnie. facet ma głowe do wielu rzeczy, wbrew pozorom jest uczuciowy, można z nim pogadać. jest normalnym facetem, nie zbija go swiatło słoneczne ani nic w ten deseń.

Hexe666 prawdziwy satanista kultywujący tą filozofię, nie ujawnia swojej tożsamości, ani nie wyróżnia się niczym od przeciętnego człowieczka . Nie ubiór i wygląd świadczy o praktykowaniu satanizmu. Nie mylmy gówniarzy.

Gość gghjjh
vobiscum masz przesmieszny styl pisania, z taka wyzszoscia, jakbys byl niewiadomo kim :D

słońcegorące - coś ci się dziecino pomieszało, albo masz znajomego pozera. Satanista nie może być przyjacielem, jedno przeczy drugiemu. Prawdziwy satanista nie miałby skrupułów zgwałcić cię i rzucić twoje ścierwo do rowu.

Wiesz nie wiem w zasadzie do" czego pijesz", choćby dlatego, że absolutnie nigdy satanistką bym się nie nazwała, a jeśli byś mnie zobaczył to z pewnością potwierdziłbyś moje słowa;)

Zapomniałeś chyba dodać, że wcześniej zjadłby jej kota;)

Gość słońcegorące
satanizm podobno tez ma swoje rózne postaci. jakkolwiek by Cie to nie zdziwiło głownie jest filozofią życia w której centrum jest człowiek. jest to postawa w której powinno się dbać o swoje własne przyjemności, o siebie samego, postawa w ktorej człowiek sam dla siebie jest bogiem.

Hexe666 wcale nie przyrównywałem cie do tej bandy dzieciaków. W latach 80 -90tych były prawdziwe zloty tych którym sie wydawało że są satanistami, teraz zapewne dzielnie noszą krawaty i posuwają wózki z dzieciakami.

Gość gghjjh
nie czaje was zupelnie

gghjjh właśnie w tym sek,że człowiek kultywujący satanizm zawsze będzie egocentrykiem, cynikiem, hipokrytą. Wymaga to jednak sporej dawki inteligencji

A moim zdaniem właśnie tego przedziału wiekowego satanistami nazwać nie można, chociażby ze względu na fakt, że w ówczesnej Polsce literatura, dość specyficzna zresztą nie miała prawa bytu. Myślisz, że kiedykolwiek ktokolwiek z nich słyszał o Crowley/u?? Nie sądze;/ A przecież sir Alexander to prekursor pewnych trendów, zwłaszcza w magiji!

Osobiście wolę koty niż króliki, króliki są bardziej żylaste:P Ha ha ha ha

Gość gghjjh
no coz, egoizm jest popularny w obecnych czasach