Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Karnacja Lekko Ciemna

Gdzie kupi膰 w Wawie dywanik 艂azienkowy?

Polecane posty

Nie mam auta a chcia艂am kupi膰 dywanik 艂azienkowy w miare tani - mieszkam bilsko Ok臋cia, ale dojazd do IKEA to by艂by koszmar :( [dywanik tak na oko 60x100, do 50z艂 ] Nie chc臋 kupowac online bo kupi艂am jeden w艂a艣nie i on do wszystkiego tylko nie do 艂azienki ;/ A po jutrze go艣cie...

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
A kto艣 pe艂noletni i powa偶niejszy? chcia艂abym unikn膮膰 pchania si臋 przezp 贸艂 miasta, dlatego pytam, czy kto艣 nie zna jakiego艣 sklepu, aby nie chodzic po pr贸偶nicy :)

Udost臋pnij ten post

Nie widzisz wieku w niku ? Jaja zabawne, ale naprawd臋 na szydelku mo偶esz wyczarowac superancki, stylowy, dywanik.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 g艂upi podszyw po podstaw贸wce
zmieni艂 w nicku margolki literk臋 o i durnowatych rad udziela debilka,liczysz na to ,偶e skompromitujesz prawdziw膮 margol臋 debilko? Za g艂upia na to jeste艣 a 66 w nicku to nie rok urodzenia, jak by艣 podszywie lepiej zna艂a margolk臋 to by艣 wiedzia艂a co to znaczy, ja wiem.Nie s艂uchajcie debili!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 delti dot jest ok
w ikei, jysku, obi, leroy merlin, praktikerze, komforcie, makro, hipermarketach real, carrefour, kauflandzie, okresowo w lidlu i biedronce. kupuj takie na gumie (specjalne lazienkowe).

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 delti dot jest ok
w najwiekszych tesco tez powinno sos byc. mozesz tesz sprawdzic w pepco i textil markecie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 delti dot jest ok
i troche drozsze sa jeszcze w dekoradorze, bhs, duce, muji, flo, home&you, zara home, byc moze tez i w almi decor

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 delti dot jest ok
cos* tez*

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gernowefa
Ja jednak stawia艂abym na sklep online http://mowiszimasz.com.pl/ Mo偶esz przeczyta膰 sk艂ad materia艂u, 偶eby wiedzie膰 czy dywanik si臋 nadaje. Ja z mojego jestem zadowolona.

Udost臋pnij ten post