Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stara sara

Czy każdy może doznać miłości?

Polecane posty

Gość stara sara

Kiedyś myślałam że na każdego gdzieś tam czeka ta druga połówka ale niestety chyba tak nie jest nie znam takich ludzi jak ja i pewnie juz nigdy nie poznam. Na dodatek przeczytałam na jakimś blogu http://brutal.blog.onet.pl/Dopasowanie-w-zwiazkach,2,ID427429100,n że związki powinny być dopasowane i niestety się z tym zgadzam. Jestem sama i to nie dlatego że jestem brzydka tylko nikt się odpowiedni nie znalazł. A lata lecą i pewnie już zawsze będę sama bo nie zamierzam być z kimś na siłę.

Gość mietek napletek
Widocznie wyżej srasz niż dziurę w dupie masz

Gość stara sara
Ja tu na poważnie piszę bo na miłość największe szanse mają ludzie bez poglądów i zainteresowań bo łatwo im znaleźć takich samych jak oni są

Gość mietek napletek
Ja się z tym wpisem z bloga zupełnie nie zgadzam bo mam dziewczynę katoliczkę chociaż sam jestem ateistą! Ty po prostu szukasz niewiadomo kogo a sama ideałem nie jesteś

Gość ten ostatni mohikanin
a ja sie zgadzam i jestem prawiczkiem chociaz podobam sie dziewczyna to zadnej nie moge znalesc ktora by mi odpowiadala. sry za brak polskich znakow ale mi sie klawiatura psuje

Gość stara sara
Ale ja jestem załamana tym faktem no bo po co człowiek ma żyć jeśli nigdy ma nie znaleźć drugiej połówki? :(

Gość bonjo
Zakończysz je wcześniej ziomek bo za 2 dni koniec świata :) Każdy ma szanse na prawdziwą miłość takie same więc warto żyć chociaż dla tej nadziei. Większości zostaje tylko nadzieja...

Gość bonjo
Jak się nie wychodzi do ludzi to problem. A czemu chcesz dożyć akurat 44 lat?

Gość bonjo
Ale jak to życie masz zamiar zakończyć? Samobój? Nie chciałbym tyle czasu żyć gdybym miał taki zamiar :P

Gość Maniek ABSolutny
Miałem w swoim życiu setki dziewczyn i to prawda: każda jest taka sama! A ja teraz jestem samotny chociaż otacza mnie wiele kobiet, które mogę tylko posuwać.