Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asiulabululalal

randka z netu i moje "sliczne zdjecia"

Polecane posty

Gość asiulabululalal

jestem fotogeniczna na zywo ejdnak wygladam przecietnie....jestem zadbana , fajnie ubrana, jak sie "zrobie" to wygladam dobrze..jednak mam dosc ostre rysy twarzy i raczej przecietna jestem z buzi figure mam fajna teraz spotykam sie z facetem z netu za tydzien..i on ciagle mi mówi ze ejstesm sliczna i kobieca ..a ja mu tłumacze ze na zywo wygladam inaczej a ten swoje miałam juz kilka randkek z netu i zaden nie uciekł..z jednym byłam rok a z drugim sie miesiac spotykałam (ale ten mysle ze chciał mnie tylko bzykac..chociaz gadał ciagle o zwiazku..ale pogoniłam dziada) jednak ...nie lubie takiego poczucia, ze ktos moze byc zawiedziony moim wygladem

Gość fankaaa janka
a ja mam brzydkie zdjecia, kazdy facet chce sie ze mną umówić, a potem kolejny raz i kolejny, chociaż o dziwo na ulicy mnie nikt nie podrywa dziwne to jest... w necie nabierają odwagi. skoro żaden CI nie zwiał to nie masz sie czego obawiać

Gość asiulabululalal
no własnie na codzien raczej nikt mnie nie podrywa i nie mam brania

Gość asiulabululalal
up

Gość Yaarrrrrrr Zwrot na bakburtę
proste mieć w profilu parę zdjęć zresztą wiadomo, że żyje się z kimś na co dzień a zrobić to się może każdy kobieta i facet. Odwalić. Przecież ci wszscy modele do których laski wzdychają to też mają makijaż :P jak się nie podoba to na dechę i za burtę

Gość asiulabululalal
no ja mam 5

Gość asiulabululalal
sssssssssssssssss

Gość gwoli wyjasnienia...
a moze temu facetow wlasnie sie takie kobiety jak ty podobaja wiec odwagi. po spotkaniu sie szybko okaze czy to prawda co ci teraz pisze. innej rady nie ma.

Gość taka tam tam
no widzisz, ja za to na zdjęciach wychodzę jak paskuda ;] jedno na 100 nadaje się do publicznego pokazania.