Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pracapracajsjjs

praca w trakcie szkoly

Polecane posty

Gość pracapracajsjjs

Witam, mam 19 lat, od stycznia bedę uczeszczał do liceum zaocznego, co dwa tygodnie zajęcia w weekendy. Chce pracować przez okres uczęszczania do tej szkoly (1.5 roku), i tutaj moje pytanie, jaki typ pracy byście polecili? Nie chodzi mi np. o roznoszenie ulotek, ale myslalem np. o staniu na bramce w jakimś klubie, (mieszkam w duzym mieście), Nie wiem co wiecej mogl bym robic. Muszę znalesc cos do stycznia. Bardzo chetnie wyslucham wszelkich propozycji, porad. Dziekuje :)

Gość pracapracajsjjs

Gość nefreteteeee
ja z doswiadczenia odradzam prace w pizzeriach, take awayach i takich tam. umeczysz sie jak osiol, kasa marna i brak checi na nauke po zapierdzielaniu w takich miejscach. moi znajomi studiowali zaocznie i pracowali w tesco np i bardzo to sobie chwalili. praca jako bramkarz tez nie jest zla, ale zwroc uwage na to, ze w weekendy bedziesz mial zajecia, a najwieksze zapotrzebowanie na bramkarzy jest tez w weekendy. normalnie dni robocze nie sa az takie ruchliwe w klubach, pubach... takze przemysl sprawe, przejrzyj ogloszenia na prace i moze cos wygrzebiesz :) powodzenia i trzymaj sie