Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagadka tej dziewcz

Po co ta dziewczyna pracuje w takim mieiscu skoro ma kase

Polecane posty

Gość zagadka tej dziewcz

pracuje ze mna kolezanka w call center wiec na sluchawkach.Generalnie nie obnosi sie zbogactwem ale wiem ze jest nadziana,ma auto nowe(ojciec jej kupil)i nim podjezdza..Ma mieszkanie mimo 25 lat....rodzice mieszkająw domu.Wakacje spedza na kanarach obiad zamawia do pracy z kateringu ciuhy markowe.To wszystko napewo nie z pensji 1400zl...a jednak pracuje płaszczy sie przed kierowniczką jak tej cos nie lezy,tlumaczy sie nie klóci tak jakby jej na tej pracy zalezało..Na cholere sie zastanawiam..Ostatnio kupila sobie kota za 3 tys zlotych:O

Czyli fajna normalna dziewczyna, która jest nadziana i pomimo, że wszyscy wmawiają jej jak się obnosi, to i tak chce żyć normalnie.

Gość zagadka tej dziewcz
???

Dobra, fakt po północy, jestem zmęczony i w kłębku nerwów... Jednak wydaje mi się, że napisałem zrozumiale:)

Gość a moze ma tak jak ja
tata na mnie dzialalnosc zalozyl i mowil ze jak pojde do pracy to ktos mi bedzie placic zus to on mi da ta kase i dostawalam pensje w prac i zus od taty to co mialby zaplacic

Gość a moze ma tak jak ja
oprocz tego tez dostawalam kase od taty, ale dzieki temu nauczylam sie szanowac pieniadze, teraz juz sama zarzadzam :)

Gość zagadka tej dziewcz
a moze ma tak jak ja -nie kukam

Gość barrakuda..
1. ojciec jej kaze, zeby sie nauczyla zycia, inaczej kurek bedzie zakrecony 2.moze sama uwaza, ze powinna cos zarabiac mimo, iz sporo dostaje 3.nie licza sie pieniadze, ale sama praca - moze ma taki wpojony system wartosci, ze praca jest wazna