Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paweljasss

Pierścionek zaręczonyowy. Który?

Polecane posty

Gość wszystkie są beznadziejne
i odpustowe nie wyróżniają się niczym szczególnym pospolite

Gość paweljasss
mozesz miec swoje zdanie. A moze masz jakas swoja propozycje? co uwazasz za nieoklepane?

Gość jak jesteś
pierdoloną materialistką to żaden cię nie zechce :D:D

Gość paweljasss
Póki co nr 4 przoduje

Gość seweryna
nie mam problemu- zasugerowałam autorowi, że skoro ma 1000 zł to niech lepiej zainwestuje w brylant, gdyż jeden pierścionek który wkleił był z cyrkonią- to wszystko;)

pawle ale to twój wybór jaki jej kupisz :) jak uważasz że jej się te wzory spodobają to ok ale dla mnie są one zbyt pospolite

Gość seweryna
odpowiedź z 9.59 o tej cyrkonii nie jest moja, to podszyw!!

Gość paweljasss
Wiem, że mój wybór. Mnie się wydaje, że jej o takie chodziło, ale wprost nigdy nie pytała. A ja gustu totalnie nie mam. Nie znam się na biżuterii już jej kiedyś kupiłem coś co okazało się kompletną pomyłką. Właśnie to było ciężkie i dorodne. A ona lubi delikatną biżuterię dlatego myślę o takich. Żeby mnie przypadkiem nie pogoniła. Hehe:)

Gość seweryna
10:01 to podszyw. Ja się cenię i do mnie to tylko z brylantem, przynajmniej takim na pół palca!

na pewno nie pogoni :D już i tak wiesz wystarczająco dużo jak skromne to te jej przypadną do gustu.

Gość paweljasss
W sumie mam jeszcze 2 miesiące może coś mi w oczy wpadnie, ale poki co kupie numer 4. Dzieki Wam wielkie

Gość ludzik123
czemu akurat 2 m-ce?

Gość ludzik123
i faktycznie dobrze jest obejrzec... ja juz jestem na etapie obraczek ale co innego podobalo mi sie w katalogu a potem "na zywo" zapadla inna decyzja...

Gość a ja mam inne zdanie
A dla mnie im zwyklejszy tym lepszy. Czy otrzymanie dla dziewczyny pierścionka zaręczynowego oznacza, ze każdemu musi się chwalić, a wszyscy mają mówić "tak, jest niezwykły, takiego nie widziałam, postarał się twój facet" itd? Nie o to chodzi :) Sam fakt zaręczyn jest piękny, a nie kto jaki pierścionek nosi. No chyba, ze dla was siła uczuć odzwierciedla się w cenie i w wyglądzie, to nie mam pytań.

Gość paweljasss
a ja mam inne zdanie - coś Ty. Ja nie zapytałem na tym forum, który pierścionek wybrać po to żeby każdy nad nim się potem rozpływał, a moja narzeczona żeby pokazywała i się chwaliła. Po prostu jestem facetem więc pytam inne kobiety o zdanie. Po to zeby jej sie spodobalo. Dlatego wolalem zapytac o zdanie na forum. Nie mam z kim wybrac tego pierscionka na miejscu wiec najlatwiem mi sie poradzic na forum. Zalezy mi tylko i wylacznie nad jej zachwytem, a nie innych. Gdyby zalezalo mi na innych to kupilbym pierscionek naprawde rzucajacy sie w oczy i drogi. A jednak postawilem na skromny taki by jej sie spodobal. ludzik123 - mam 2 miesiace, bo w sierpniu zaplanowalem wlasnie ten dzien. Wtedy mamy urlop i wyjezdzamy w gory. Jedziemy w nasze miejsce do ktorego zawsze wracamy wspomnieniami i takie tak smuty hehe. Dlatego jest dla nas wazne. I chce to zrobic wlasnie tam w tamtym domku i w tamtym miejscu. Wczesniej sie nie da,b o nie dostane urlopu. A nie chce tego robic na odwal sie w byle jakich okolicznosiach. Moja dziewczyna to taka romantyczka.

Gość marlenusia
3 lub 4

Gość salianka
4 lub 5 - eleganckie i oryginalne

a mnie się najbardziej podoba pierwszy :) taki najnormalniejszy i od razu wiadomo że zaręczynowy :)

Gość harmid
najladniejszy 4 i 5, ale jeśli chodzi o 4 to zamiast cyrkoni to lepszy brylant, za 1000 spokojnie kupisz brylant. a co powiesz o pierścionku z szafirem, zamiast brylantem, np taki: http://www.apart.pl/pl/szukaj,bizuteria,q,,,2789

Gość jejjooo
nr.4

Gość kierunek to
żaden mi się nie podoba, sa po prostu nijakie! mi się podobaja większe pierscionki, widoczne i uwielbiam kamienie kolorowe ja dostałam pierścionek 4 gramowy z szafirami i diamentami, przynajmniej ten pierścionek widać

Gość yttttttttt
19:55 kierunek to - to napiszą ci zaraz że jesteś wieśniarą bez gustu :P ja też lubię większe pierścionki.

Gość SklepJubilerski.com
A może taki pierścionek przypadnie Ci do gustu http://www.sklepjubilerski.com/d/w00019z,pierscionek-z-zoltego-zlota-z-brylantem-0-20ct-si2j-z-certyfikatem-autentycznosci-proba-585-masa-3-4g jest wart swojej ceny.

Gość a ja mam inną radę
Takie pierścionki moim zdaniem ładnie wyglądają tylko na zdjęciu. W realu brylant jest tak mikroskopijny, że pierścionek wygląda prawie jak obrączka. Mnie podobają się łączone pierścionki z malutkimi brylantami oraz większym innym kamieniem np. szafirem, szmaragdem, rubinem, ametystem. W ten sposób można wybrac naprawdę piękny pierścionek, a skoro zawiera diamenty, to jak najbardziej nadaje się na zaręczyny.

Gość 123987we
1

Gość 4 jest śliczny
4 jest śliczny

Gość po 1 pierścionek ma być orygin
oryginalny a nie masówką z sieciówki takiego masowego choćby z 5 tys kosztował bym nie chciała :O