Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ahahh!!!!

Zrobiło się ciepło i brzydale z bachorami wyszły na powietrze

Polecane posty

Gość ahahh!!!!

te widoki ohhh okropne :O Paskudne bezksztaltne cielska, fabrowane kudły ,tanie ciuchy fuu

Gość ahahh!!!!
ja nie mam sie czego wstydzić :O nie lubie biedoty :O

Gość święte słowa
jestem mama 5-latka i często po pracy jak zabieram małego z przedszkola chodzę z synkiem na duży plac zabaw, siedzę sobie na ławce bo mały jest już sprawny więc nie muszę za nim ganiać więc sobie trochę obserwuję i jestem załamana ... fakt urodziłam ale odrazu zrzuciłam zbędne kg a było ich 10, od początku dbałam o włosy, ubierałam się fajnie, delikatny makijaż reasumując zawsze wychodziłam na spacer zadbana (lepiej się czułam) miałam jakoś czas mimo że byłam sama bo mąż cały dzień w pracy... patrzę na te babki które już maja duże dzieci roczne, dwuletnie są zaniedbane, z wielka nadwagą i tylko wpatrzone w swoje skarby wczoraj przyszedł na plac zabaw mój maż i stwierdził ze nigdy tak niechlujnie nie wyglądałam jak te kobiety więc trochę prawdy w słowach przedmówcy jest...

Gość lkdd
Jasne. WSZYSTKIE matki tak wyglądają... :-o Weź się zastanów. i ROZEJRZYJ. A tak poza tym to nie wiem gdzie Ty mieszkasz, że tylko takie widoki masz.

Gość święte słowa
uwierz mi llkd , w warszawie na duuzym placu zabaw mała częśc kobiet wygllada fajnie wiekszośc to zapuszczone zatłuszczone kobiety

Gość ahahh!!!!
mieszkam w biednej dzielnicy, bo na nic innego mnie nie stac :(

Gość ahahh!!!!
słaby podszyw , biegnij lepiej po mielonke do lidla, promocja może bedzie.

Gość akuratt
ty masz jakieś kompleksy - święte słowa i autorko topiku w jednym...?

Gość maniera
ja się zgadzam. Niektóre matki wyglądają strasznie :/

Gość ahahh!!!!
jak zjesz ta mielonke to wysraj mi ja do mordy blagam

Gość ahahh!!!!
tak to ja pisze sama ze soba bo nikt nie chce odpisywac na moje popierdolone posty :(

Gość święte słowa
akurat nie jestem autorem topiku który ujał to dosadnie chiałam być delikatniejsza w sądach,

Gość ahahh!!!!
swiat bylby piekny gdyby kazda z tych matek zechciala mi dac swoja kupke :D chociazn takiego malego bobka:) no wiecie takiego jak robia kroliki :)

Gość a przystojny jesteś?
co tu dużo gadać- taka prawda :O tłuste, paskudne, bez makijażu babska z tłustymi włosami i fatalnymi ciuchami, rozprawiające tylko o zupkach, kupkach i pieluchach- nie ma NIC GORSZEGO!! :O

Gość akuratt
Jesteś też manierą, ale nie tłumacz się... Młoda jesteś i głupia jeszcze...

Gość ahahh!!!!
wygladam jak wielka sraka smierdzaca jak konska spierdolina i krowi placek w jednym:( czujecie jak wali no nie?

Gość święte słowa
ja rozumiem miesiąc dwa trzy po porodzie okej, ale po dwóch latach to już można się doprowadzić do ładu

Gość Małoszka
Przynajmniej mają jakieś usprawiedliwienie- ciąża, zmęczenie, obowiązki, niewyspanie. A Wy Panowie? Jakoś w Polsce więcej "maczosów" popylających w sandałkach i skarpetach, z zapadniętą klatą i nieogolonym ryjem, nierzadko z zarosniętą mordą, bo się nawet nie chce ogolić. Także obie płcie mają widoki :D

Gość maniera
nie ma to jak sprane za ciasne ciuszki sprzed ciąży odsłaniające albo opinając boczki, fałdki, wylewające się brzuchy albo worki jak habity :D i jeszcze czasem ta perfumka.. słodziutka za 15 zeta z biedry :D

Gość cootamm
a ja jestem przed 40-tką, mam trójkę dzieci, pracuję i chodzę do parku i czasem i powiem, że tak jak niektóre młode laski nawet w wielku szkolnym, są zaniedbane bezgustownie ubrane i grube to ja nigdy nie byłam - ani przed ani po ciążach.A podobno młode laski mają wiecej czasu dla siebie. Jak ktoś ma w genach niechlujstwo to dzieci niewiele znaczą, są tylko wymówką.

Gość dlaczego tak mowicie?_________
a nie pomyslala jedna z druga ze ta mama z wystajacym brzuchem boczkami i tłusta ma poprostu problemy ze zdrowiem? nie mowie tu o kobietach z tłustymi włosami czy niechlujnymi bo z tym sie z wami zgadzam. moja kolezanka tez urodzila dziecko fakt faktem przytyla duuzo ale to nie z winy ze sie "zapuściła" tylko jest chora bierze tabletki i przytyla naprawde sporo. a dla tych DUZYCH ubrania sa ale wiadomo jak to wyglada na takiej kobiecie! dziewczyny troche wyrozumialosci dla "grubasek"

Gość hoojciwja
jestem 4 msc po porodzie, waże 80kg. Duzo przytylam ale nie czuje sie jak niechluj. Zawsze jestem umalowana, wlosy pomalowane i uczesane. Ubrana NORMALNIE. co wy koorw chcecie

Gość Ja myślę że.....
Coś w tym jest. A wiecie dlaczego? Dopuki dziewczyna nie ma męża ani dziecka dba o siebie chce się podobać bo szuka a później jak już kogoś pozna to zwykle się zapuszcza bo już nie musi szukać już nie musi dbać po za tym nie zawsze jest czas na to. Mi po ciąży niestety też się przytylo a to dlatego że nie mam ruchu. Wcześniej to wiadomo praca a teraz na dupie przed telewizorem. Próbowałam ćwiczeń i skutkowały ale wagi sprzed ciąży nie odzyskałam. Co do włosów i ciuchow to o to dbam w domu ładnie, na wyjścia elegancko i też nie rozumiem matek które uważają że one już nie potrzebują o siebie dbać. Ważne dziecko itp Przestały być kobietami czy jak

Gość dlaczego tak mowicie?_________
dokładnie! nie kazdego stać na super ciuchy tylko dlatego ze taka moda i nie kazdy chce robic lanserke na placu zabaw!

Gość Ja nie wieeem
Ja nie wiem gdzie wy mieszkacie, jestem mamą rocznmej dziewczynki ,wagę mam z przed ciąży, chodzę zadbana, koło mnie w parku, czy na placu zabaw widzę wiele matek z dziećmi i jakoś nie zauważyłam ogromu niechlujstwa, widzę natomiast bardzo wiele młodych 18-19 latek tłustych i zaniedbanych .Więc mam taki malutki apelik nie generalizujcie proszę. Miłego dnia.

Gość ja nie wiem gdzie wy
widzicie te tluste i zaniedbane matki. U mnie przed blokiem pelno dzieci i matek, kazda z nich fajna, zadbana, podmalowana, pachnaca. To ja raczej widze idac przez centrum bezdzietne, w getrach, z wielka dupa i tanim makijazem w ilosci kilogramowj na upoconej twarzy. takiego slona, jak wy widzicie na codzien to ja spotykam naprawde rzadko. same fajne mamuski.

Gość ahahh!!!!
to ja egoist_31 i moja nowa prowokacja :D rodzice w dziecinstwie karmili mnie mielonka z lidla i teraz mam nasrane we lbie :(

Gość nie ma to jak
troche smiechu z rana hahahaaaa

Gość ______293792
sama jestes bachorem wspolczuje twojej matce ze urodzila takiego dzieciucha