Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ahahh!!!!

Zrobiło się ciepło i brzydale z bachorami wyszły na powietrze

Polecane posty

Troche racji w tym jest, bo w Polsce jestes zla matka jak zamiast dziecku kupisz cos sobie, wiec te matki zapominaja, ze sa kobietami. Co nie slyszalyscie tekstow starych bab typu 'No na szmaty to ma, a dziecku by cukierka kupila' ??? Niewazne, ze dziecku nic nie brakuje. Moja mama zawsze miala wlosy zrobione, makijaz i nie zobaczylbys jej paradujacej w szlafroku do poludnia i nie pracowala. Kilka moich kolezanek przychodzac w odwiedziny do mnie mowilo 'o, a Twoja mama gdzies idzie', bo ich mamy lazily cale dnie w pizamach i z walkami na glowie. W takich momentach bylam dumna z mojej mamy, ze jest taka elegancka, kobieca i moze dzieki niej sama staram sie taka byc. Teraz mam dzidziusia i nie wyobrazam sobie wyjsc z domu bez makijazu i w jakis szmatach. Wkurza mnie jak matki narzekaja jakie to sa zajete i nawet prysznica wziac nie maja czasu... helo... ja od urodzenia dziecka nie mialam nikogo do pomocy i jakos na wszystko jest czas. No coz len zawsze sobie wymowke znajdzie.

Gość święte słowa
duzo babek to niechluje, ok jest odsetek że jest chora bierze tabletki, nie może zrzucić wagi ale wiekszośc to zaniedbane kobiety, które wpatrzone sa tylko w swoje cudnie ubrane dzieci ... a sam wyglada jak "idź stad" ja nie miałam czasu chodzic na siłownie byłam non stop kolor z dzieciem sama, ale zamiast przesiadywac na ławce w parku jak mały spał to ja robiłam po 100 okrazen wokół parku sadło spadło w ciagu 3 miesiecy

Gość zenada :)
nie ma to jak gimgowno madrzace sie :D