Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość triggery

jak postapic z facetem

Polecane posty

Gość triggery

rozstalam sie z facetem a wlasciwie to chyba on ze mna...hm nie odzywa sie, nie odpowiada na moja wiadomosc, no to chyba sie rozstal i teraz pytanie do Was kochani Panowie: bardziej by Was wkurzylo, gdybym calkowicie olala faceta w takiej sytuacji, w ogole sie do niego nie odzywala never czy moge napisac, ze tak powiem pozegnalna wiadomosc, w ktorej delikatnie dam mu do zrozumienia, ze jest tchorzem(bo nie powiedzial mi w cztery oczy, ze nie chce byc ze mna) i prostakiem (bo nie raczy odpowiedziec nawet na mojego sms - zeby nie bylo, jednego, sam wczesniej napisal, ze chce sie ze mna spotkac i porozmawiac, wiec nastepnego dnia wyslalam wiadomosc z pytaniem - kiedy?) tak wiem, ze najlatwiej jest go olac, ale troche mnie tym jednak wkurzyl

Gość triggery
bylabym wdzieczna za opinie

Gość triggery
hmmmm

pożegnalna" wiadomosc raczej nie zrobi na nim wrażenia tym bardziej jesli to on ciebie zostawił ... bardziej dobitne będzie milczenie wtedy facet może będzie sie zastanwiał i dociekał co sie stało z tobą,czy wszystko ok? czy masz już kogos nowego ?

Gość awr
nie jestem facetem, ale chyba lepiej jest nie pisac. zapytalas grzecznie "kiedy?", skoro nie odpisal, to juz jego sprawa. Wylewaniem zali i pretensji mozesz dac przez to znac, ze cie to dotkneło, ze przezywasz, cierpisz... lepiej jest napisac cos w stylu "czy wszystko ok?, martwie sie"-a jak nie odpisze, to nie dac mu satysfakcji zalami i pretensjami.

Gość triggery
Dzieki;)

Gość triggery
mam jeszcze pytanie mam go na facebook, wkurza mnie to ale chyba nie powinnam usuwac go ze znajomych? Co tez by dalo jakos wyraz temu ze sie strasznie przejelam?

Wylewaniem zali i pretensji mozesz dac przez to znac, ze cie to dotkneło, ze przezywasz, cierpisz..." dokładnie ... dodam jeszcze i wiem że to może dziwnie zabrzmi ale takimi esami możesz mu dodać skrzydeł w takim sensie że będzie sie uznawał " za mega lovelasa" :) lepiej przemilcz sytuację miej swój honor,to ważne w takich sytuacjach

Gość majeczka###
zgadzam się z awr, tez nie jestem facetem, ale mysle ze sie leiej nie odzywac. wydaje mi sie ze jak sie odezwiesz to sorry za wyrazenie ale zrobisz z siebie idiotke, pokazesz mu ze nie umiesz bez niego zyc, a on urosnie i bedzie myslal jaki to z niego super koles ze tak kolo niego skaczesz. z calym szacunkiem - facet nie jest Ciebie wart kochana

Gość awr
lepiej nie usuwać. jakbys usuneła, to bedzie swiadczylo, ze masz focha, że cie to rusza czy boli (podobnie jak z tym smsem, gdybys wyslala) a jak go zostawisz w kontaktach jak jest, tzn, ze traktujesz go jak cala mase innych znajomych i sie nim nie przejmujesz :)

Gość triggery
dzieki kochani;) utwierdziliscie mnie juz w postanowieniu odpuszczenia sobie tych wlasnie zali

Gość majeczka###
i tak trzymaj:) głowa do gory:) facet jest naprawde jakims burakiem skoro sam nie potrafi sie odezwac, pokaz mu swoja godność i miej go gdzies, a moze wlasnie taki brak reakcji z Twojej strony da mu do myslenia... i pamietaj ze facetowi nie należy dawac wszystkiego na tacy pod nos, niech sie sam tez stara i zabiega o Twoje wzgledy:)

Gość pytanie do Regres..
a co zrobic jak sie odezwie,nie odpisywac dalej,odpisac po jakims czasie? Ja mam taka sytuacje,ale wiem ze mój sie odezwie w sobote

to zalezy co chcesz dalej z tą znajomościa robić ?

Gość pytanie do Regres..
chce ja utrzymac,ale niechce tak od razu rzucac sie w ramiona tzn.wiesz..o odezwał sie i juz na skrzydłach polece..chce zostawic mu otwarta furtke i zobaczyc jak on to wykorzysta. troche sie podroczyc :-)ale nie odstraszyc:-)

ŚMIESZNE PODCHODY :) jak chcesz prowadzić tego typu gierki to mu odpisz,bez sensu jest nie odpisywać skoro rozstanie to jednak nie rozstanie jak dzieci ...

Gość zjosfosayhef
a jeśli nie odzywa się kilka tyg. a później odbiera, to oznacza że to prowokacja, żeby k. zerwała?

Gość i45yi4jwyjy
ja mysle,ze ten sms "czy wszystko ok, martwie sie" jest the best :) ustawia Cie w pozycji mamusi, kogos altruistycznie nastawionego, ale nie rwacego wlosow z glowy. no kurcze, nie wiem, jak to wytlumaczcy :P mnie by zirytowalo

twoja pozegnalna wiadomosc bedzie dla niego pozywka i pomysli sobie ze jestes zalosna i na pewno myslisz ze zaczniecie na ten temat gadac i bedziesz go blagac o powrot. Mam brata i tak on to widzi. Olej go. To go bardziej zaboli, bo pokazesz ze ci zwisa i ci nawet to pasuje :)