Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fassion-passion

Michal Szpak

Polecane posty

Gość fassion-passion

Co o Nim sadzicie?

Gość vera boleściwa
pedał. brzydze się takim przerysowaniem i sztucznością.

Gość pocichu
ale wlosow mozna mu pozazdrosic!

Gość odpowiem też ........
nawet jeśli wygra ten program to nie wróżę mu wielkiej kariery ....to taka gwiazda jednego sezonu narobi zamieszania i słuch po nim zaginie ...może jakby miał jakiś zespół za sobą może wtedy byłaby większa siła przebicia .....ze śpiewem u niego nie jest tak źle ...ale te jego stylizacje na mnie nie robią żadnego wrażenia a wręcz powodują że patrzeć na niego nie mogę ....ale chłopak się przebił skoro wyzwala w ludziach skrajne emocje od uwielbienia po nienawiść

Gość odpowiem też ........
pocichu co do włosów się zgadzam ....:)

Gość Moniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
fajny chłopak, ma osobowośc i włąsnie jemu zycze wygranej , a nawet jak nie wygra to zrobi kariere na bank

Gość fashion passion
gdyby by moze troche skromniejszy ...

Gość nie moge nic zlego o nim
napisać -śpiewa fajnie -na talent ale ... kużwa ma w sposobie byia coś takiego drażniącego nie wiem jak to określić .Mój mąż mówi ,że to coś -taka nieodparta chęć aby dać mu w ryj (odczucie faceta) nie wiem ... Ale ogólnie nie przeszkadza mi -jak ktoś go doceni i da mu szance rozwoju to niech tam ma ..🖐️

Gość świerszcze
ja nie rozmumiem co mnie w nim fascynuje, ale coś z pewnością...

Gość marcella black
Michał Szpak? jest cudowny... ja dla mnie to jest w nim troche Michaela Jacksona i Billa Kaulitza^^ życze mu wygranej i dużej muzycznej kariery :) tylko żeby nikt nie próbował go zmieniać... np. ktoś taki jak Maja Sablewska niech się trzyma lepiej od niego z daleka...

Gość ,,,,,,,ja,,,,,,,
Ja napewno kupie jego plyte....juz nie moge sie doczekac!!!

Gość czerwone_korale
słuchać go mogę ale patrzeć na niego to NIE...takie nie wiadomo co...wzrusza się jak baba...

Michał Szpak jest super :) bardzo mi się podoba to, co robi - ma odwagę być oryginalny i jest cholernie "sceniczny", poza tym śpiewa zajebiście :) a że wzbudza kontrowersje, jak każdy prawdziwy artysta - o to chodzi :D

Gość Szpak to zbok
ciota,pozbawiony talentu

Gość Szpak to zbok
Piszę tak z zazdrości, bo: 1. Przegrywam żaycie na Kafe o 3 rano :O 2. Mam na jego temat perwersyjne fantazje seksualne i nie mogę sobie dać z tym rady. Nie pogodzę się z tym, ze mam homoseksualne skłonności :(

Gość SOJKA*********
A o kim rozmawiacie? KTO TO TAKI TEN SZPAK

Gość to ten taki
emo z tego muzycznego co tam wojwódzki siedzi w jury? No to, jak tak, to nie jest zły. W końcu cały show business to przedstawienie więc się dobrze komponuje. Podstaw go sobie do innych gwiazdek. Stylówa jak stylówa. Czym on się różni od takich gag, dod albo jej męża :P

Gość kierowca bombowca
tyle tylko ze ten szpak to ciota jakaś... facet który ma takie damskie paznokcie, maluje sie itd itd zawsze bedzie ciotą:D

Gość szcercof
dla mnie to zwykły draquinn , występują tacy w klubach gejowskich z cechami kobiecymi bzdura z tym talentem, jest młody i zwraca na siebie uwage ale to na pewno nie talent zwykły marketing bo tvn chce na jego wizerunku nałoić kasy a wiedzą że to zwykła kupa przybrana w kwiatki, cukierki i poperfumowana

Gość on jest zajebisty, nie to co
te pseudo gwiazdeczki kopiujące się nawzajem. Ma oryginalny styl bycia, świetnie śpiewa i to on powinien wygrać ten program. Wkurza mnie ten Gienek, nie wiem czym się tutaj ludzie podniecają... Kolejny Krzysztof Krawczyk :o

Gość ?????????i co
Michał Szoak -ma talet NIEWĄTPLIWIE!- a że jest inny? no cóż- najgorsze jest to że społeczeństwo polskie- nie ma w sobie za nic tolerancji- widzą nie to co trzeba- moim zdaniem ma świetny głos, jest b oryginalny i najgorsze jest to , że w Polsce nie zrobi kariery.........BO ZOSTANIE UBICZOWANY:( Genek to zupełnie inna bajka- ja gdybym miała miliony- już bym w niego zainwestowała- to szkatułka bez dna:) tak samo zresztą Ada! To są 3 osoby , które powinny się dostać do finału innych nie widzę:) Małgosia jest mila- śpiewać jednak może na weselach- to tylko moja opinia!

Gość ryetiopopyi
powalony pedalec

Gość przeciez tam nikt nie ma
prawdziwego talentu! to ze spiewaja tylko poprawnie, nie robi z nich utalentowanych artystow. Obejrzyjcie sobie np American Idol, wlasnie sie konczy sezon. TAM CI LUDZIE MAJA NIESAMOWITY TALENT! az szczena opada... a x-factor? zenada to malo powiedziane. Az dziwne ze ci ludzie przeszli castingi. Nie wierze, ze nie ma w Polsce ludzi z prawdziwym talentem? A Szpak? pff. Nie moge na tego durnia patrzec. Nie wiem o co mu chodzi, ale ja tego nie kupuje i nie kupie. Ta laska w jury powiedziala ze powininen poleciec do Stanow i tam kariere zrobic, bo w PL sie nie uda. Taa jasne... w usa by nawet eliminacji nie przeszedl. Pokazaliby go tylko w swoih przesmiewczych migawkach ;) Zenada jest ten program. Ogladam tylko dlatego by sie posmiac.

Gość ryetiopopyi
lubię być pakowany w odbyt w szkolnych toaletach :)

Gość ryetiopopyi
Jakiś ,. c h u j ,. się podszył pewnie jakiś gej zakamuflowany. wytępic pedałów

Gość ryetiopopyi
moim marzeniem jest obciągnąć pałę szpakowi :)

Gość ryetiopopyi
jesteś zakompleksionym podszywaczem i pedałem

Gość ryetiopopyi
równie chętnie wylizałbym Szpakowi rowa i przyjął jego ejakulat do ust

Szpak to taki transsexualny chłopaczyna co jeszcze nie zaliczył i sam nie wie czy bardziej chciałby dać komuś czy bzyknąć-taki wiek...a że bzyka bo jakoś nie ma dziwnie ochoty to pewnie wyrośnie na homosexualistę - ale takich to na pęczki - patrzcie przecież - gdyby nie ten factor to nikt by nie wiedział o istnieniu tego goscia - byłby zerem - komercha po prostu kocha takie indywidua - bo jest jak z cyrku wiec przyciąga uwagę - jak przyciąga uwagę to mozna na nim zarobic - to go promują - przeżują i wyplują za kilka lat bedzie na tym samym starcie co teraz - takie są prawa showbiznesu - nie ma szans na wiekszą karierę bo w sumie żaden z polskich piosenkarzy nie robi takiej kariery jak Steve Tyler czy Van Halen - a ten chłopaczyna na takich pozuje - i co mu z tego...

Gość ssssssssssssssssssaaaaaaaaaaaa
Nie jest super utalentowany, odpycha swoim zachowaniem i wyglądem, zrobili już z niego gwiazę....