Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fassion-passion

Michal Szpak

Polecane posty

Gość karykatura samego
siebie.... nie potrzebny nam na rynku muzycznym gorszy pajac od wiśniewskiego, co z tego że ma głos, jak wzbudza niechęć. Ja nie umiem na niego patrzeć jak macha tą rączką z tipsami, + make-up i obcasy tudzież szpilki -dziwie się że jeszcze w Warszawie nie dostał po mordzie... pewnie nie oddala się od hotelu na krok

Szpak - mniej niz przeciętny głosowo. Chwilowa fascynacja jego osobą wynika z bezczelności,z jaką usiłuje wybić sie na naszym slabym muzycznie rynku. Próba nawiązania do kobiecego wygladu jest infantylna i mało nowatorska. Świadczy także o jego chwiejnym charakterze lub jego braku. Pomijam fakt braku talentu,klasy i odrobiny profesjonalizmu bo to widoczne było w kazdym jego "wystepie" jaki serwowala tv. Nie jest on zadną osobowościa,a jedynie żenująco slabym amatorem z twarza cherubinka,zarżnietą makijażem.

Gość asdfghjkl;'xcvbnm,
Szpak jest generalnie zajebisty, pod kazdym wzgledem. przyruchałabym go, nawet w tych jego szpileczkach.

Gość ecree
to człowiek wolny a to dzisiaj rzadkość

Gość Klyn_
Michał Szpak jest spermochlastem nasiennym

Gość ryetiopopyi
jesteś zakompleksionym podszywaczem i pedałem

Gość Klyn_
odchujaj sie! Odjebaj sie!

Gość powinni go wysac do psychiatry
bo chyba sam nie wie kim jest. Nie wiem co teraz te chłopy mają, że robią się takimi ciotami, fuj

Gość Michał Szpak
a ja uważam że jestem zajebisty. Odjebcie sie ode mnie. Miediedwiew możesz mi obciagnąć.

Gość PRAWDZIWY MEN356
ja tez uważam, że jest zajebisty. Który z nas facetów nie chciałby napierdalać w damskich ciuszkach, malować paznokietków na różowo, używac błyszczków i krecić tyłeczkiem na rurze? Każdy by chciał, taka prawda i jeszcze, żeby nas faceci kochali od tyłu. Każdy prawdziwy men powinien chodzić w spódnicy i stringach!

Gość Machał Szkap
lubię spore bidony :classic_cool:

Gość ile ty masz lat że
@ Noxelia: polaczki? Wiesz że tym określeniem obrażasz Polaków i samą siebie? Gdybyś posiadała odrobinę wiedzy i znała historie wiedziałabyś, że w ten pogardliwy sposób o Polakach wyrażali się żołnierze niemieccy. Daruj sobie więc takie epitety.

Gość ile ty masz lat że
ale po niemiecku ani be ani me skoro udzielasz się na polskim forum, na dodatek używajac polskich znaków diakrytycznych :D🖐️)))

Noxelia Mój eks też nosił się dość oryginalnie i zawsze się śmialiśmy, jak łatwo jest zszokować polaczki. Wystarczy trochę inaczej się odziać, umalować, a oni już są w szoku, debatują, pokazują palcami. Śmieszni jesteście Wstyd mi za rodaków. PO PROSTU TWÓJ EX BYŁ GEJEM ...BIDULO :D Noxelia Ja się w Niemczech urodziłam Na szczęście. ...W NIEMCZECH LECZ NA WSI :D na wsi dziecko się urodziłaś i NIEMCY tego nie zmieną :D heheheheheheheheeeee!

Gość ile ty masz lat że
w takim razie obrażasz swoich rodziców 🖐️

Gość ile ty masz lat że
miasto czy wieś - jakie to ma znaczenie skoro kultury nie masz za grosz 🖐️

Gość ile ty masz lat że
prawda w oczy kole?:D🖐️

Dmitrij Miedwiediew Szpak - mniej niz przeciętny głosowo. Chwilowa fascynacja jego osobą wynika z bezczelności,z jaką usiłuje wybić sie na naszym slabym muzycznie rynku. Próba nawiązania do kobiecego wygladu jest infantylna i mało nowatorska. Świadczy także o jego chwiejnym charakterze lub jego braku. Pomijam fakt braku talentu,klasy i odrobiny profesjonalizmu bo to widoczne było w kazdym jego "wystepie" jaki serwowala tv. Nie jest on zadną osobowościa,a jedynie żenująco slabym amatorem z twarza cherubinka,zarżnietą makijażem. No niestety jestem zmuszony się przychylić rowniez i do tej oceny ...jesteście tu w większości bardziej srogimi krytykami nawet niż ja :D i ostro mu jedziecie. Ja temu chłopakowi po prostu próbowałem w swojej ocenie pozostawić szansę :D ze względu na to że wg mnie jest po prostu zagubiony ze względu na wiek i niepewność swojej orientacji, mimo wszystko największą krzywdę zrobi mu to co w tej chwili ma mu sprzyjać czyli intensywne parcie na szkło dzięki medialnej nagonce na kreacje kiczowatego dziwactwa jako przebojowej oryginalnosci. Factor sie skonczy nawet jesli wygra to nie pojedzie za daleko na takiej famie bo to dzieciak - nie jest twórcą tylko słabym produktem kształconym na siłe. I wtedy będzie płacz. Bo tak sie dzieje z wiekszoscią tych co wypłyneli w takich programach. Oni są pozbawionymi osobowosci obiektami mającymi przynoscic rozrywkę - żeby sie nie znudziło obiekty rozrywki musza sie zmieniac. Nie wiem czy w ogóle dzieciak zdaje sobie sprawę z tego że jest juz wykorzystywany , bo go to chwilowo jeszcze bawi...

Noxelia Nie był gejem ściero, byłam jego kolejną dziewczyną. Wcześniej był zaręczony i jego wygląd nie przeszkadzał rozwiniętym ludziom. Tylko kretyna i niedorozwoja można szokować wyglądem. Szpak wygląda świetnie SCIERO :D :P ..był był ...niestety najprawdopodobniej był , tylko musisz sobie to teraz jakos wytłumaczyć po prostu - kobiety uwielbiają sie okłamywaś - daje ci złoty medal ...nie krępuj sie tym,ze miałas w życiu taki WYPADEK - wstyd - ludzka rzecz!

Noxelia Kassel to nie wieś heh! :D Kassel ...taaaaaaaa ...jasne jak możesz być z Kassel skoro jesteś ze wsi :/ Noxelia Nienawidzę braku tolerancji i prostactwa, toteż chwilowa obnizyłam swój poziom do waszego ...no dobra to juz teraz sie uspokuj - luzik :) dajemy ci 1 miesiąc ,żebys mogła wrócić spokojnie do swojego poziomu w dyskusji bo fakt! nisko upadłaś - także wyluzuj bo ciężka praca przed tobą :D

Gość wcale
w Polsce nie ma tolerancji to widać po postach i osobach jakie piszą na kafeterii - same pustaki!

Gość X Factor
Szpak jest zajebisty;]

Gość własnie mówili w tv
Szpak dzis zmarł nad ranem - własnie poinformowali w TVN podobno w pokoju hotelowym go znaleźli i przyczną zgonu była jaks asfiksja czy cos? udusił sie czy co? zadlawl - udlawienie O! tak powiedzieli wlasnie... szkoda tego pawiana mimo wszystko , ale gwiazdy nie bedzie juz... i tak :(

Gość do;własnie mówili w tv
to Cie bawi?to chyba nie temat do zartow,jezeli nawet tak jest...a tak abstrahujac od tematu Szpaka nizenosze!

Gość chodziło o to...
...że się udławił spermą wojefuckiego i jego kabanem - a ty nie wykumałeś wale :D

Gość Ja .
Większości ludzi podoba się jak śpiewa Michał Szpak , ale krytukują go tylko dlatego, ponieważ jest inny. Ja tego nie rozumiem , to jest na prawdę chore. Po prostu ludzie w Polsce są strasznie nie tolerancyjni i to, ze chłopak ma inny styl nie znaczy, że musicie mówić , że jest ciotą i mówić ,że nie ma talentu , bo tak na prawdę go ma.

Gość uwielbiam go.
ma piekny głos, niezaprzeczalnie ma talent a to, że jest inny oryginalny? bardzo dobrze, przynajmniej jest barwny, ale to typowa mentalność Polaków... OGRANICZENIE. dobrze, że on się tym nie przejmuje.

Gość o jacy wy biedni
szpak może robić karierę w klubach gejowskich. na paradach inności takich szpaków jest co drugi :D ja się na niego patrzeć nie mogę

Gość o jacy wy biedni
bardzo dobrze, przynajmniej jest barwny, ale to typowa mentalność Polaków... OGRANICZENIE. to wyprować się do nieograniczonej szwecji, holandii tam gdzie nowoczesna jest zoofilia itp i transwestyci z parad inności

Gość o jacy wy biedni
Noxelia Mój eks też nosił się dość oryginalnie i zawsze się śmialiśmy, jak łatwo jest zszokować polaczki. Wystarczy trochę inaczej się odziać, umalować, a oni już są w szoku, debatują, pokazują palcami. Śmieszni jesteście Wstyd mi za rodaków. a z psem się bzykasz ? chyba jesteś oryginalna i idziesz do przodu ? :D