Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panienka :):(:)

seks w owulacje?

Polecane posty

jaki jest procent szans na ciaze jesli dwa razy doszlo do seksu , raz na 2 dni przed owu i raz na dzien przed ?

Gość LadyFlu
moim zdaniem bardzo duże. Pleminiki spokojnie żyją do 72 godz, wiec jest spora szansa.

lady flu, chcialabym zebys miala racje, staramy sie o dziecko i dopiero w tym miesiacu odzyskalam owulacje (po odstawieniu tabletek) , jeszcze w zeszlym miesiacu testy owulacyjne nie wykazaly niczego a w tym m-cu piekna usmiechnieta buzka wiec mam taka cicha nadzieje ze moze sie udalo dziekuje za dobre slowo:)

Gość szanse są
naprawdę duże, ja zaszlam w ciążę gdy do stosunku doszło w dniu owulacji, a wiem że była bo mam silne bóle owulacyjne zawsze i łatwo mi to kontrolować. Powodzenia i tzrymam kciuki:)

dziekuje dziewczynki :) a czy ktoras tak z was miala ze owulacja wrocila dopiero do 5 miesiacach od odstawienia tabletek?

upppp!!!

szanse są bardzo duże :) powodzenia ja w ten sposób mam dwóch wspaniałych chłopaków:D

Gość Monix 23
Hej. Ja kochałam sie ze swoim Facetem w dzien owulacji, lecz wytrysku do pochwy nie było. Lecz nurtuje mnie jedna sprawa, w trakcie stosunku u mężczyzny przed wytryskiem jest wydzielina która podobno tez może zapłodnic. Więc mam pytanko jak duże jest prawdopodobieństwo zajscia w ciąże przez ten płyn w dniu owulacji ?? Z góry dziekuje.

Gość moze.bede.mama
Do Moni wyzej :) kurcze slyszalam, ze tak moze byc ale jesli facet sie wczesniej sam ze soba zabawial i nie posprzatal;) ale reki uciac sobie nie dam. Slyszalam to w pracy od znajomej ale ani ona, ani ja nie znamy dziewczyny co by tak zaszla w ciaze. Slyszalam ale przypadku nie znam. Podlaczam sie pod temat autorki, owulacje mam jutro. Od czwartku raz dziennie staramy sie z partnerem...... i moze.bede.mama :)

Gość jeśli oboje jesteście zdrowi
to jest 25 % szans na zdrową ciażę, bo tyle szans ma każda zdrowa para