Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juz niedlugo moja kolej

KTO MI POMOZE???

Polecane posty

Dziewczyny ! jak to jest? mam wskazania do cc na pismie i co dalej? czekam na akcje porodowa czy w dniu terminu zglaszam sie na oddzial gdzie chce rodzic? prosze o odpowiedzi mam , ktore byly w podobnej sytuacji

Wiesz co tak mi się wydaje ze ginekolog wtedy ustala termin.Byłaś z tym u lekarza?

bylam wczoraj i nic konkretnego nie powiedzial niby cos pod nosem ze mam czekac az akcja sie rozpocznie, tylko po co? ja bym wolala w dniu terminu sie zglosic i miec to z glowy

Gość awertyzzz
to masz fAJNEGO Lekarza;d rozwalaja mnie takie laski, ktore nie potrafia zadbac o siebie. zapytac sie i byc pewnym co robic, aie na cc nie pisac po kafe, co robic bo mam skierowan

zapytalam, nie umiesz czytac??? odpowiedzial niepewnie ze mam czekac na akcje

Gość awertyzzz
a nie, pisać na kafę- co robić? bo mam skierowanie na cc skoro ty nie wiesz, to skad my mamy wiedziec?

skierowanie to mozesz miec do dermatologa pajacu! ja mam wskazania na pismie i zaswiadczenie

wielce "madra" sie odezwala a gowno wie

i widac,ze nie potrafisz cztac ze zrozumieniem, wyraznie napisalam,ze prosze o odpowiedz kobiet ,ktore byly w takiej sytuacji, wiec ty sie nie udzielaj na dany temat o ktorym nie masz pojecia

Gość MI_zielone
Zadzwon do szpitala, w ktorym zamierzasz rodzic i zapytaj jakie sa procedury. Okresl jakie wskazanie masz i tyle, powiedza ci co masz robic. Sa takie sytuacje, gdzie nie czekaja do rozpoczecia akcji porodowej i umawiaja cesarki przed zakonczeniem 40 tyg. Dzwon.

MI_zielone dziekuje bardzo

Ja byłam w takiej sytuacji, mala była ułozona miednicowo. Termin miałam na 6 grudnia, a w szpitalu gdzie miałam miec cc robi sie je we wtorki i w czwartki, wiec kazali mi przyjsc na odział 6gr i na drugi dzien juz miałam planowane ciecie. Z tym ze prowadziła mnie Pani doktor ktora pracowała w tym szpitalu i to od niej dostałam na ostatniej wizycie skierowanie do szpitala.