Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aliccccccccccccc

co zrobiłaś kiedy facet odszedł i upokorzył cię?

Polecane posty

Gość aliccccccccccccc

mój facet odszedł do koleżanki z pracy, kiedy postanowiłam podjąć ostatnią próbę i porozmawiać z nim o jego decyzji i o ewentualnej formie porozumienia powiedział mi, że możemy porozmawiać, ale tylko we trójkę. Poczułam się upokorzona, że włączyć do rozmowy o naszych relacjach, kogoś kto się przyczynił do rozpadu 5- letniego związku. dlaczego to zrobił?

Gość genowefaa
Może on nie umie poważnie rozmawiać i potrzebuje kogoś w rodzaju adwokata? Daj sobie z nim spokój. Nie próbuj rozmawiać o ewentualnej zmianie jego decyzji, bo on już ją podjął - a zakomunikował Ci to proponując rozmowę we trójkę. I pewnie nie miał zamiaru Cię upokorzyć, może raczej zaakcentować, ze jest juz związany. To Ty odbierasz jego propozycję jako upokorzenie.

Gość aliccccccccccccc
wysyła mi smsy: Myślę o Tobie.. poprosiłam go, żeby mi nie wysyłał sprzecznych sygnałów...

Gość 333333322222
ja pierdolę :O Ale skurwysyn :O jeszcze te sms-y? na serio?? Boże, co za ćwok... odegraj się jakoś na nim, daj jego numer do ogłoszeń gejowskich

Gość 333333322222
i jak najszybciej poszukaj sobie faceta, nawet jeśli nie będziesz nic do niego czuła, niech Cię zobaczy z jakimś przystojniakiem..

Gość fredek...000
a ta koleżanka jakoś ordynarnie go odbiła Może jej wmawiał że4 jesteś suką, że nic go z Tobą nie łączy, może ona nie jest złą osobą? I pomyśl - to chyba logiczne, że ona nie chce się w tej chwili zgodzić, że łaził na spotkania ze swoją ex. Ale w tym przypadku propozycja spotkania we 3 jest niedorzeczna - powinien po prostu odmówić takiego spotkania i tyle. We trójkę :O Chyba go pogięło :O Chyba nie pójdziesz, co? :O

Gość aliccccccccccccc
ciągle mi powtarza, że jestem piękna, a pisze, że mysli o mnie, bo nie może nie da sie przekreślić wspólnych lat boje się, że na siłe próbuje sobie udowodnić, że ten jego nowy zwiazek to przeznaczenie 5 lat temu twierdził, że ja jestem jego przeznaczeniem to ile on ma tych przeznaczen? żałosne

Gość aliccccccccccccc
myślę, że ona sie boi, że on do mnie wróci i nie życzy sobie, żeby on miał ze mną jakikolwiek kontakt ale jak wlazła w nasz związek nie pytała się czy ja sobie tego życzę!

Gość aliccccccccccccc
do fredka; pewnie, że nie, ona nie jest dla mnie stroną jak wpieprzała się w nasz związek i mówiła jaka to ona jest skrzywdzona nie konsultowała tego ze mną nie chce mieć z nim ani z nia nic wspólnego

Gość nosszka
jaks dziwny ten twoj facet, chyba sam niewie czego chce. Pewnie nie jest mu za dobrze z tamta i chce Cie miec, gdyby mu z tamta nie wyszlo!

Gość aliccccccccccccc
to niestety trwa juz pół roku, nie mam siły czuje się upokorzona, że jakąś pindą z pracy liczy się bardziej niż z kobietą którą żyłtyle lat i jak sam mówił, świata poza mną nie widział

Masz jedno wyjście- zero kontaktu, zero odpowiedzi, najlepiej nowy nr tel. nowe gg, skype itp. Po prostu zostawia sobie furtkę, gdyby mu z tamtą nie wyszło. Niech spada na drzewo!

Ja tak zrobiłam, mało wyjechałam za granicę.Wróciłam, spotkałam faceta, który mnie szanuje i jest ok.

Gość fulkotoko
a ja miałam tak, że bylismy razem 4 lata, potem on poznał swoją "boginię", a potem wrócił, prosił, przepraszał, ale ja nie czułam ani upokorzenia, ani złości, ani nic, tylko obojętność i teraz stwierdzqam, że dobrze się stało, bo poznałam kogoś, kto jest dla mnie ideałem :)

Gość h53634grrre
fulkotoko > skąd wiesz co z tym nowym będzie za 4 lata? tamten na początku też był ideałem dla Ciebie

Gość fulkotoko
mogę ci powiedzieć co bedzie za 14, bo puki co z tym nowym jestem już 10 lat :P

Gość aliccccccccccccc
ja 35 on 36 a ona 29. sądzę że on nie zechce wrócić, minęło juz pół roku i on z uporem tkwi w tym nowym związku a ja jestem teraz jego wrogiem

Gość 5tgerrer
jak wrogiem, skoro pisze miłe smsy

Gość aliccccccccccccc
bardzo rzadko, generalnie chce się odciąć,

29 lat to nie taka młoda, myślałem że jakaś 20 czy coś w tym stylu. Nie wiem co mogło nim kierować. Jest atrakcyjna? widziałaś ją?

Gość fulkotoko
i kij mu w oko, pamietaj, że teraz powinnaś być dla siebie dobra, więc dbaj o siebie, rozpieszczaj się, olej gada i zajmij sobą a z czasem wszystko nabierze barw!

Gość aliccccccccccccc
biestety problem jest zdecydowanie głębszy, myslę, że ja podobam mu się bardziej ( obiektywnie: mam 175 wzrostu, jestem szczupła i mam długie, ciemne włosy0 ja kilka miesięcy przed rozstaniem powiedziałam, że nie zyczę sobie, żeby co weekend pił i strasznie się z tego powodu wsciekałam, kiedy zapytałam, czy jej to nie przeszkadza, stwierdził, że to nie jest dla niej problem ja tylko chciałam normalnie żyć: gdzieś wyjść, wyjechać, odwiedzić znajomych a nie ciągle siedzieć w domu i patrzeć jak on pije

Gość aliccccccccccccc
nie wiem, nie widziałam, domyślam się, że jest ładna, bo on zawsze miał dobry gust on uważa, że ja jestem silna i sobie poradzę, według niego ona potrzebuje pomocy po prostu bawi się w Janosika ja sobie zawsze ze wszystkim radziłam, dbam o siebie, o dom o samochód, podróżuję ma wielu znajomych i przyjaciół może czuł, że nie może się wykazać

Gość ffffffffffewer
"on uważa, że ja jestem silna i sobie poradzę, według niego ona potrzebuje pomocy po prostu bawi się w Janosika" hahaha, słyszałam to kiedyś od jednego faceta :D "Ty jesteś silna, Ty dasz radę, masz silną psychikę, a ona jest słaba, delikatna, ona sobie nie poradzi, muszę przy niej być"

Gość search
No kochana,jak on pil co weekend,to tylko sie ciesz,ze sie rozstaliscie i ze on o tym zadecydowal-a niech mu bedzie-bo ty pewnie bys tkwila w takim zwiazku do konca zycia,a on jak pije,to pil bedzie,nie czaruj sie. A ze jej to nie przeszkadza..no coz,takie sa poczatki zwiazku-wszystko jest rozowe i nic nie przeszkadza. Powodzenia,nie zaluj gada.

Gość aliccccccccccccc
jest mi po prostu przykro, bo ja też go potrzebowałam, był moim kochankiem, partnerem i przyjacielem, któremu ufałam, skoro z nim byłam to znaczy, że był mi bliski... a on poczuł się jak obrońca skrzywdzonych ale nie zauważył, że ratując jedną niszczy drugą zawiódł mnie

Gość aliccccccccccccc
do fewerrrr i naprawdę była słaba? przetrwał ten związek? ja chciałabym, żeby ten jego rozpadł się jak najszybciej, nie po to żeby do mnie wrócił, ale żeby cierpiał tak jak ja

Gość ffffffffffewer
wiem że są nieszczęsliwi (zdradza ją)