Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mało_biuściasta

Problem ze stanikiem!

Polecane posty

Gość mało_biuściasta

Wiem, że była tu kiedyś osoba, która doradzała w sprawach doboru odpowiedniego stanika. Otóż, jak na swoje 170 i 56kg, mam małe piersi i kłopot ze stanikiem. Moje wymiary: Obwód pod biustem: 73cm Obwód w biuście: 83cm Czyli mam 10 cm różnicy. Nie wiem czy to dużo czy mało i tak się czuję płaska W kalkulatorze mi wyszedł rozmiar stanika 65C, czy to jest możliwe? Dotąd nosiłam 70A bądź 70B. Ale nigdy nie czułam się dobrze w staniku, więc pewie mam źle dobrane i to moja zmora, niecierpię swoich piersi i noszenia staników przez to... Może ktoś mi doradzi? Myślałam, żeby kupić stanik przez internet ale to strasznie ryzykowne jest, zapłacę 70zł których nie mam, a stanik nie będzie pasował. Już mam dość tej mojej udręki z niewygodnym stanikiem!

Gość klepsydra....
ja mam odwrotnie, bo do swojej figury biust mam spory: wzrost 169, waga 52, pod biustem 70, w biuście 90 i wieczny problem ze znalezieniem stanika z małym obwodem i duża miseczką

Gość mało_biuściasta
Twój biust przynajmniej nie ginie wśród fiszbin i push-upów, mój tonie, niezależnie czy miska jest zbyt mała, czy za duża, ocipieję za niedługo! non stop poprawiam piersi w miseczkach albo ramiączka, no szlag mnie trafia.