Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fhhhaue

nienawidze sie malowac ;/

Polecane posty

Gość fhhhaue

dlatego sie nie maluje, tylko j ak jest to konieczne, nienawidze tego potem zmywac,poym jest skora taka ble i w ogole..oczy bola,szczypia gdzies rzesa wlezie do oka itp.. grr...

tez nie lubię i ograniczam tą przykra czynnośc do minimum. Makijaż rano robię w 5 minut:)

Gość abadziababenc
ja też i dlatego mam makijaż permanentny :)

Gość fhhhaue
ja tylko rano przepudruje twarz.

ale permanentny to chyba tylko kreska na powiece i szminka, prawda? Kurcze ja to bym chciała, żeby się fluid sam nałozył i tusz do rzęs:)

Gość madlennnnnn
Ja jak musze to zawsze rano: -krem na dzien - punktowo podkład na cienie pod oczami -puder dla zmatownienia - błyszczyk -tusz do rzes A teraz jak wakacje to moje malowanie wyglada tak: -krem do twarzy -błyszczyk 2 minuty:D

A moje w dodatku troszkę wypadają i ciągle po malowaniu któraś ląduje w oku i muszę trzeć rozmazując cały makijaż. Zgroza

Gość Małoszka
A ja uwielbiam się malować, wypróbowywać nowe kolory, makijaże. Bez makijażu, choćby podstawowego, czyli podkład i tusz czuję się fatalnie.

Gość Małoszka
23

Łe a myślałam, że jakaś małolata :P sorka. Też kiedyś nie wychodziłam bez makijażu z domu, ale odkąd mam dziecko to nie mam czasu i głowy na to ;P

Gość abadziababenc
permanentny mam na górnej powiece, dolnej 3/4 i usta kontur z cieniowaniem, do tego henna na rzęsy co 3 tyg. czasem bezbarwny blyszczyk i już, no fakt, że fluidu tak się nie da ale za to stosuję od czasu do czasu samoopalacz.

Gość Małoszka
Hehe, no najmłodsza już nie jestem :D Też się właśnie spodziewam dzidziusia, więc podejrzewam, że niedługo zweryfikuję swoje poglądy:D Ale mam problematyczną cerę, w sensie mam papierową i bez makijażu matująco-kryjącego wyglądam jak tęcza:) Od białego do czerwonego, wszystkie kolory...

Ja niewiele starsza, 26 lat :) Kiedyś to się mega przejmowałam, a teraz nie będę się przeca malować żeby z małym na podwórko wyjść :o:D

o a jak wygląda henna na rzęsach? Nie maże się, wyglądają jak pomalowane tuszem? I ile za to płacisz? Sama rozważałam przedłużenie rzęs, ale znajoma ma i w sumie to wygląda ładnie tylko przez pierwszy tydzień, dwa. Później widac tylko kilka pojedynczych kępek i nie za ciekawie to wygląda. A nie zamierzam wydawać 100zł co 2 tyg. więc może na tą hennę bym się zdecydowała?

Yavagrana -> miałam hennę rzęs na ślub robioną i tak szczerze to nie widziałam efektu :o pewnie ta kosmetyczka mnie naciągnęła :o

kurcze no właśnie tak myślałam, bo tusz to jednak troszkę te rzęsy pogrubia i to widać. A jak moje cieniutkie rzeski mają zostać tylko przyczernione to pewnie też nie będzie widac różnicy:)

ja lubię się malować, ale nie latem.. teraz tylko podkład na twarz i heja do pracy.. mam bardzo długie rzęsy i jak maluje to całe oko dookoła jest czarne..masakra. :/ zaczynam chodzić na solar..troszkę słońca i niedługo podkładu nie będę nakładać..

malowanie to jedna z rzeczy ktore sprawiaja mi przyjemność;] ofc nie przesadzony makijaz to cos co najlepsze;)

Yavagrana -> moim zdaniem to kasa wyrzucona w błoto :o już lepsza jest henna brwi, ale po tym zabiegu lepiej mieć parę dni wolnego bo brwi wyglądają jak pomalowane markerem :D

jak ma nic nie dac to lepiej nie. Oprócz niechęci do malowania nie lubie też wizyt u kosmetyczek lub fryzjerów. Tzn pójdę jak muszę, ale jak ma nie być efektu to po co. Nie cierpię jak mnie ktoś obcy po twarzy dotyka.

Gość qwetet5
co Wy mówicie o tej hennie brwi? dobrze dobrany kolor i dobrze nałożona henna wygląda naturalnie, no ale jak blondynki nakładają czarną henne i trzymają ją bóg wie jak długo to nie dziwię się że takie są efekty

qwetet5 jestem szatynką i miałam ciemną hennę brwi. Po tym jak zeszła ze skóry wyglądały ładnie (brwi).