Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fhhhaue

nienawidze sie malowac ;/

Polecane posty

Gość qwetet5
więc nie rozumiem skąd ten komentarz o brwiach pomalowanych markerem, nie wiem kto Ci to robił ale zrobił to źle

Gość sylwia_87
Ja lubię się malować (bo dla mnie makijaż to też jakaś forma sztuki a jestem artystką:P), ale NIENAWIDZĘ zmywać tego makijażu a poza tym lubię naturalność, dlatego maluję się tylko na imprezy i jakieś "większe" wyjścia :D Za to paznokcie mam pomalowane prawie zawsze i tutaj już pozwalam sobie na większe szaleństwa :D

za to ja paznokcinie lubie malować, ze względu na to, że trzeba czekać az wyschną,poza tym, zawsze robie to jakos nieudolnie że wymaże sobie palce;p tylko odżywka i utwardzacz do paznokci;]

Gość sylwia_87
To kup sobie jakiś dobry wysuszacz do lakierów i po problemie :) Ja też nigdy nie lubiłam czekać aż lakier wyschnie (a kto to lubi zresztą?:D) a teraz mogłabym codziennie malować paznokcie, gdybym tylko miała więcej czasu ;)

Ja jak pomaluję paznokcie to zawsze nimi czegoś dotknę i musze poprawiać. Zmywanie makijażu to katorga. A najgorsza ze wszystkiego jest koniecznośc pomalowania oczu kredką i cieniem, co czasem trzeba niestety zrobić.

Gość sylwia_87
polecam Ci Nail Tek, 10-speed Polish drying drops. To jest wysuszacz z zakraplaczem. Naprawdę rewelacyjny. Trochę drogi (jak na moją studencką kieszeń;P), ale naprawdę DZIAŁA.

Gość sylwia_87
i wiadomo, jak masz jakiś gorszy lakier to on może schnąć nawet kilka godzin żeby wyschnął tak idealnie, prawda? a kto ma tyle czasu...? jak nałożysz ten wysuszacz to nawet najgorszy lakier wyschnie do końca w ciągu 10 minut MAKSYMALNIE. Jestem taka szczęśliwa , ze go kupiłam...:D

Gość ddellicja2
Jesli nie lubisz sie malować zwłaszcza rano to może warto tez pomysleć nad zabiegiem przedłużania rzęs www.przedluzanierzes-warszawa.pl/ To na pewno jest i wielka wygoda i iedalne rozwiązanie jesli zawsze chcemy mieć idealne rzęsy bez tuszowania ich.

Gość katjjjuszkoawa
Równie dobrze jesli masz piekne swoje rzęsy, a nie chcesz ich rano tuszowac mozesz zrobic sobie aplikacje NouveauScarą.To jest tusz półpremanentny i musze powiedziec ze efekt jest super, bo podkresla naturalne piekno rzęs, a nie trzeba sie stresować ze rano wyjdziesz z domu nie umalowana.

Gość alllibańska
Taka aplikacja tuszem półpermanentnym moim zdaniem jest doskonałym rozwiązaniem jesli chodzi o dobry wygląd na urlopie. Drogei Panie warto jest teraz naprawde o tym pomyslec.

Gość fellicjita
Ja musze Wam powiedzieć ze byłam na urlopie w Wielkiej Brytanii u mojej koleżanki, prowadzi tam swój zakład kosmetyczny, miała tam ten zabieg LVL – zainteresowanie wśród klientek bardzo duże. Wiec teraz moze warto pomysleć o liftingu rzęs.

Gość paulibka23
Potwierdzam bo to rzeczywiscie świetne metody i do tego jeszcze jesli Ty jestes stylistka rzes i decydujesz sie na zabieg przedłużenia metodą LVL i Nouveauscara płacisz teraz 1999zł.

Gość osstinka23
W takim razie sama chętnie skorzystam z takiego szkolenia. W jakich miastach mozna je wykonać ?

Gość jagggna22
Najlepiej jest własnie sprawdzić cna ich stronie http://www.biarbeauty.com/ gdzie też bedziesz mogła wybrać odpowiednią metodę przedłużania rzęs.

Gość iiosaska
Moim zdaniem to jest naprawde dobre rozwiązanie bo przy takiej metodzie klientka nie przychodzi na korekty wiec efekt utrzymuje się aż nie wymienią się rzęsy. Są 3 intensywności podkręcenia - można wybrać sobie stopień podkręcenia w zależności od rodzaju rzęs i efektu, jaki klientka chce uzyskać.

Gość kollska89
Podajcie mi miejsce i cene za takie szkolenie, sama chętnie wezme w nim udział.

Gość orffeuszka
Co do wszelkich informacji własnie na temat szkolenia i miejsc to na pewno wszystko znajdziecie dokładnie tutaj http://www.biarbeauty.com/ Polecam, bo jest to jedna z najbardziej profesjonalnych firm na naszym rynku.

Gość gość
Ja się nie maluję i nie zamierzam Po jakie licho nakładać maskę na twarz I skórę niszczyć Znam stare kobiety które nigdy się nie malowały i w porównaniu ze swoimi upacynkowanymi równolatkami mają piękną, gładką skórę

Gość kossiowska
Zgadzam sie do liftingu rzes. Dla nas kobiet to jest rzeczywiscie bardzo dobre rozwiazanie i taka tez wygoda zwłaszcza po porannym wstawaniu :)

Gość elizzzza34
Tez musze Wam powiedzieć ze teraz nawet patrząc na moej kolezanki coraz czesciej przedłużaja rzesy. To jest super zabieg pod warunkiem własnie ze jest profesjonalnie wykonany. Dlatego w stolicy polecam własnie ten salon www.przedluzanierzes-warszawa.pl

Gość delllicja2
Na pewno własnie jesli jest sprawdzona stylistka to w 100% mozemy jej zaufać i na pewno tez polecac wsród przyjaciółek.

Gość kallinkowska65
Własnie miałam Was o to pytac dziewczyny. Mam za 2 tygodnie ślub i szukałam w stolicy odpowiedniego salonu. Ale juz dzięki Wam własnie znalazłam ten odpowiedni.

Gość vandellopa
Dziewczyny a czy któras z Was moze była na szkoleniu z tuszu pół permanentnego ? Szukam właśnie takiego miejsca dla siebie.

Gość gość
Też nie lubię, szczególnie rano, kiedy wstaję o 5.30, dlatego często nie maluję się wcale, bądź używam tylko tuszu i pomadki ochronnej. Nienawidzę błyszczyków, fluidów.

Gość cezzzkowa
Dlatego własnie warto jest miec dobra i sprawdzoną stylistkę rzes do której zawsze warto sie wybrać na taki zabieg i nie bedziemy zawiedzione efektem.

Gość elwiiira3
Ja uważam ze jesli chcecie mieć ładne rzesy na Sywlestra to raczej już teraz trzeba sie zapisać zeby rzeski mogly sie wymienić i zeby wygladały naprawde dobrze.