Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Maladie

Ten film jest świetny

Polecane posty

Ostatnio na Ale kino był "Motyl i skafander". To film wolny od taniej ckliwości (jak hollywoodzkie dramaty), a jednoczenie oryginalny i refleksyjny. Zna ktoś podobne filmy?

Fajny film. A ja proponuj e "Potem" nastrojowy thriller. bohaterem jest błyskotliwy, lecz niespełniony w życiu osobistym prawnik. Spotyka Garrett Goodricha - tajemniczego lekarza, który przedstawia się, jako "Posłaniec", twierdzi, że potrafi wyczuć, kiedy komuś grozi śmierć i zostaje posłany po to, żeby temu komuś pomóc, zanim będzie za późno.

Gość zdzirkazeze
A to fantastyczny jakiś? Ciekawie się zapowiada :-)

Gość dede1
maladie a dobrze się ogląda ten film ? , bo kilka razy się przymierzałem , i zrezygnowałem , bo wydawał mi sie dośc przygnębiający

Gość Tajkowski
"Stalker" - jeden z najbardziej mózgojebnych filmów świata. Lecz geniusz widoczny w posługiwaniu się obrazem! Jak lubisz kino refleksyjne, ale takie po byku, któe raczej zmusi Cię do zastanowienia, a nie porzepi, to polecam Bergmana.

"dede1 maladie a dobrze się ogląda ten film ? , bo kilka razy się przymierzałem , i zrezygnowałem , bo wydawał mi sie dośc przygnębiający " O to chodzi. To film refleksyjny, jeśli film służy tylko zaspokojeniu Twoich potrzeb rozrywkowych, to za kino ambitne się nie bierz.

Polecam świeże, polskie filmy np. ''Świnki'', ''Matka Teresa od kotów''.... dające do myślenia

ja ostatnio dużo słyszałam o filmie "Już jestem", który jest o tym, jak matka zastępcza nie chce oddać dziecka, która nosiła. Niby genetycznie nie jest to jej dziecko, ale nie ma co się dziwić kobiecie. Polskie prawo w tej materii nie jest w ogóle uregulowane. Co o tym myślicie? A ten film ma premierę 29 maja na hbo.

Gość Renatka06
@kalina1 Przegapiłam ten film. Na szczęscie będzie jeszcze powtarzany kilkakrotnie w czerwcu. Lubię dokumenty, bo przedstawiają świetne historie. Choć z tego co słyszałam, to "Już jestem" nie jest łatwym w odbiorze filmem.

Gość ufoludek77
jeśli ktoś lubi zagadki kryminalne to w piątek wchodzi do kin Uwikłanie http://www.filmweb.pl/film/Uwik%C5%82anie-2011-583560 Czytałam książke Zygmunta Miłoszewskiego, na podstawie której nakręcono film i bardzo polecam. Piątek już tak blisko :)

Gość Renatka06
A dzisiaj na HBO - Marzyłam o Afryce - film powstały na podstawie autobiograficznej powieści Kuki Gallmann. Zapowiada się ciekawie.

Gorzki raj , w innym tłumaczeniu( Szaleństwa Adama) o synu i matce mieszkający w kibucu w Izraelu Nigdzie w Afryce Regina z matką uciekają do Kenii przed prześladowaniami wojennymi poznają sympatycznego kucharza i przyjaciela męża dobry film, piękne krajobrazy

Gość marta1224
Jak ktoś jeszcze nie oglądał, to jutro będzie na HBO2 - Miliard szczęśliwych ludzi. FŚwietny dokument zespole Bayer full w Chinach. Nawet jak nie lubicie disco polo to i tak warto obejrzeć. Polecam

Gość inesines666
Ja raczej nie oglądam filmów w telewizji, bo jestem niecierpliwa i denerwują mnie reklamy.. Za to oglądam często filmy i seriale na andrino. Uwielbiam leniwe wieczory w weekendy, kiedy mogę odpocząć przy jakimś dobrym filmiku.