Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ypoutuoiu

JESTEM PODOBNA DO WERONIKI ROSATI

Polecane posty

Gość ypoutuoiu

CZY KOMUS MOGE SIĘ PODOBAĆ?

Gość aaaaffaffffffffaa
A kto to takie ta weronika??

Gość ypoutuoiu
ta co była z tede i tymi staruchami maxem kolonko i żuławskim jej mama jest projektantką a taa był jakimś premierem czy co

Gość ypoutuoiu
wyglądam jak jej siostra bliźniaczka ludzie czasem proszą o autograf

Gość ypoutuoiu
a wy znacie kogoś podobnego do kogoś slawnego?

Gość aaaaffaffffffffaa
Nie wiem czy Ty mi się podobasz,ale ta Weronika jest bardzo fajna ;) zobaczyłem jej zdjęcie i normalnie typ urody jaki lubię-ciemne włosy,ciemna karnacja.Fajna,fajna jest :) Jeśli naprawdę wyglądasz jak ona to mi się możesz podobać :P

Gość ypoutuoiu
tylko piersi mam większe troche i usta pelniejsze a tak ogólnie oczy wlost nos figura ludzie często mi to mówią kiedys byłam w wawie i zaczepila mnie magda cielecka dopiero po chwili zrozumiała że nas pomylila

Gość mojeeee eldoradooo
to daj foteee noo:o albo chociaz kawałek zdjecia :o a nie pierdolisz

Gość Rose DeWitt Bukater
Dawaj fotę.:classic_cool:

Gość aaaaffaffffffffaa
ypoutuoiu To w czym masz problem-uważasz się za nie atrakcyjną że założyłaś taki tamat??

Gość ypoutuoiu
nie wiem czy facetom sie podobam jak na mnie patrzą czy zastanawiają sie czy ja to ja nikt do mnie nie podchodzi

Gość ypoutuoiu
oczywiście jak zmyje makijąż,zdejme gumową maskę to Weronike przypominam tylko z posladków,bo z twarzy to podobna jestem Ryszarda kalisza :)

Gość ypoutuoiu
Zdradzę wm mój sekret.W poczuciu wagi mojej sekretnej misji, owijam sobie krocze taśmą do klejenia tapet a na głowę wciskam XIV-wieczny hełm halabardnika z Cesarstwa Trapezuntu i tak zamaskowana straszę wróble na parapecie budki dróżnika przy linii Tłuszcz-Małkinia

Gość ypoutuoiu
DZIĘKI PODSZYWIE

Gość Rose DeWitt Bukater
Hahaha. Na hasło ''poka fotę'' przestała reagować.:classic_cool: A weź się dziecko goń!:P

Gość aaaaffaffffffffaa
Z Każdym Dniem... No, pozazdrościć ci urody http://nocoty.pl/gid ,10974446,kat,1013701,title,Brzydkie-kaczatka-polskiego- show-biznesu,galeria.html?ticaid=6c569 Wstaw swoje to się przekonamy kto lepiej wygląda :P

Gość GYGYUIYO
PO HUJ MA WSTAWIAC SKORO NAPISAŁA DO KOGO JEST PODOBNA PYTA CZY SIĘ MOŻE PODOBAĆ WIDAĆ ŻE ZAZDROSNE BRZYDKIE SZMACISKA PISZĄ ŻAL WAM DUPE ŚCISKA HEHE WERONIKA JEST FAJNA

Gość Z Kaszdym Dniem...
ja przypominam babcię Frankilna :classic_cool:

Gość GYGYUIYO
jasne to pokaż zdjęcie jak taka zajebista jesteś weroniki nie pobijesz paszczaku

Gość Rose DeWitt Bukater
GYGYUIYO pisać to se każdy może tępa dzido.:P Tak , tak jak czytam takie gimgówniane teksty jakie zapodajesz to faktycznie żal mi dupę ściska nad twoją jarecką, że uplęgła takie ścierwo.:o Marne prowo dziewczynko, popracuj nad lepszym!

Gość aaaaffaffffffffaa
Z Każdym Dniem... Jestem najzawiesistszą laską na kafe, stul pysk marna pomarańczko Malutka nie do mnie takie teksty :P Pewnie jesteś jednym z tych czarnych nicków co kryją mega pasztet a próbują się tutaj do wartościować ;0

Gość ypoutuoiu
ja tylko pytam czy rosati sie podoba

Gość GYGYUIYO
specjalizuję się w masażu odbytniczym z użyciem pługów rolnych. Często też stosuję markowe odkurzacze do zasysania brodawek - preferuję 2000 watowe Philipsy na pełnej mocy. Moimi drugoplanowymi zainteresowaniami są extremalne penetracje odbytnicy z użyciem szpadla ogrodowego oraz głębokie cięcia analne przy pomocy piły mechanicznej. Nie wiem czy jest w tym coś nadzwyczajnego, ale za misję priorytetową w życiu zawsze stawiałam sobie zrobienie z d**y helikoptera