Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamagosiikubusia40

??????????czy to normalne???????????

Polecane posty

Gość mamagosiikubusia40

Mam problem z córką. Ma on 19 lat, w tym roku pisała maturę. Ma ona ogromną fobie na punkcie mojego najmniejszego synka 8 lat. Kubuś jest teraz w 1 klasie i jak na swój wiek jest bardzo inteligentny, często na wywiadówkach nauczycielka mówiła że mógłby pójść o 2 a nawet 3 klasy wyżej. Widzę, że jest bardzo zdolny ale nie popadam w obłęd jak moja córka. Od pewnego czasu wydaje mi się że sama postanowiła go wychować. Od kiedy napisała już wszystkie egzaminy, stale się z nim uczy, ostatnio wynalazła swoją książe do 6 klasy, jak on jest dopiero w 1. Kubuś nie ma kolegów w klasie, jest raczej omijany więc moja córka zawsze chodzi po niego do szkoły i stwierdza że będzie jego najlepszą przyjaciółką. Bardzo go rozpieszcza, kupuje mu różne książki, jakieś gry planszowe, bądź szachy czy warcaby. Czy sądzicie że taka fascynacja bratem jest normalna ??

Gość mamagosiikubusia40
on ma 8 lat a ona 18... bez żartów

Gość zamiast się cieszyć, że masz
taką córkę - to się martwisz nie wiadomo o co..... Mały przy niej bedzie się rozwijał, siostra mu pewnie imponuje, a ty jesteś po prostu zazdrosna o własną córkę! Ja też miałam osobę w swoim środowisku, która uczyła mnie wielu rzeczy dużo wcześniej, niż to ma miejsce w szkole - i tylko na dobre mi to wyszło!

Gość mamagosiikubusia40
tego nie wiem bo śpią w jednym pokoju

Gość mrauuu zazdroszcze
kocha braciszka, co w tym zlego? :) tez tak mialam z moja mlodsza siostra, rozpieszczalam ja niesamowicie.

Gość djskljsdalks
hmm....ja mam 18 lat i pomimo tego ze bardzo kocham moje mlodsze rodzenstwo, to musze przed nimi uciekac zeby miec chwile spokoju...wiec moim zdaniem to nie jest normalne..