Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Turkownik

Koleżanka, która jest zajęta chciała bym jej zrobił masaż, coś jest na rzeczy?

Polecane posty

Gość Turkownik

Z racji tego, że jest zajebista pogoda to zamiast na wykłady pojechaliśmy w 4 osoby- ja , kumpel i dwie koleżanki z grupy nad wodę, poopalać się.. no i tak sobie leżymy, na co jedna z tych koleżanek (bardzo atrakcyjna fizycznie swoją drogą) zapytała mnie czy zrobie jej masaż... ja się zaśmiałem i praktycznie nie odpowiedziałem, tylko sobie dalej siedziałem... zrobił bym jej bardzo chętnie ten masaż, ma zajebiste ciało i ogolnie ładna jest, tylko że... ma faceta więc nie chciałem przesadzać, bo ja osobiscie bym zabil typa który by robił masaż mojej potencjalnej kobiecie co o tym wszystkim myśleć?

Gość Turkownik
Problem w tym, że kazała mi masować swoje przepocone stopy :o

Gość emanuel dla ciebie
sprawa jest prosta, laska jest atrakcyjna to myśli że wszystko może.. np powiedziec jakiemus frajerowi (bez obrazy) zeby jej zobil masaż a ten leci i robi.. pewnie sie troche zdziwila jak ją olałeś.. i bardzo dobrze swoją drogą przykontroluj lepiej sytuacje, moze jej sie faktycznie podobasz i z czasem da ci dupy :)

Gość Turkownik
słaby podszyw.. swoją droga juz bym wolal stopy wymasowac niż plecy bo to moj fetysz, stópki kobiet :) no ale prosze o normalne odpowiedzi.. coś jest na rzeczy ?

Gość bozenka.
leci na ciebie :)

Gość Turkownik
mogły by sie jakieś kobiety wypowiedzieć???????

Gość Turkownik
up

Gość barrakuda..
nie zrobiles jej tego masazu, bo pewnie sie przestraszyles :D a sprawe caly czas walkujesz, ona juz pewnie zapomniala Moze faktycznie to taki typ taniej ksiezniczki, chciala rozluznic miesnie, zachcialo jej sie masazu i poprosila pacholka :D

Gość barrakuda..
nie wiem czy warto sobie robic nadzieje ;)

Gość Turkownik
a jak mam sobie nie robić nadzieji, skoro poprosila o to mimo ze ma faceta a do tego mi sie zajebiscie podoba :D ?

Gość Turkownik
chcioałym jej wylizać stopy i wymasować kremem uda :)

Gość dede1
no , schrzaniłeś sprawę . miałeś ochotę na jej apetyczne ciałko i wymiękłeś było się zappytać np którą częśc ciała życzy sobie wymasować bo ty się specjalizujesz tylko w wybranych i nie zasłaniaj się jej chłopakiem bo to dla żadnego faceta nie jest przeszkoda :p

Gość dgfdgdhdhdhd
ale pier do licie. a pozniej ktos z kumpli sprzedal by jej chlopakowi ta historyjke i by jeszcze lomotu dostal. zajetym kobietom takich rzeczy sie odmawia i dobrze zrobiles. a wy opanujcie sie, bo zamiast glowa to tylko ci pami i ku ta sami myslicie

...miałeś świadków że to tylko była by przysługa koleżeńska... A jak by dostała zawału,to nie zrobił byś masażu serca,bo ma cy cki?

Gość Turkownik
lol :o co ty porównujesz ?? :O pomoc konieczna przy zawale do masażu tylko dla przyjemnosci?

Gość amandaaaaaa
//że to tylko była by przysługa koleżeńska/ przysługa koleżenka :O a gdyby ów pani chciała by autor ją przeleciał to też nazwała byś to przysługą małżeńską ?:O ja sobie nie wyobrazam miec faceta i prosic kolege o masaż...

Gość Turkownik
up