Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dorszu

nerwusek.

Polecane posty

Gość Dorszu

mój 12-sto dniowy noworodek jest strasznie nerwowy.gdy się wybudza odrazu marszczy się robi się czerony i zaczyna kwilić.tak samo jest podczas karmienia piersią nerwowo porusza główką też robi się czerwony zaciska się i wogóle.czy któraś też miała takie nerwowe maleństwo?

Gość 76474
zaraz posypią się głupie komentarze że masz mu wpierdoolic bo bezstresowo wychowujesz. Ostatnio tak byla jak kobieta pisala ze jej półroczna corka coś tam zrobiła, to na 50 komentarzy z 45 było aby małą biła , i nic jej sie nie stanie bo nosi pampersy :(

Gość Dorszu
a za co mam bić dzidziusia?jejku w życiu bym tego nie zrobiła.on taki malutki i bezbronny i dopiero dociera do niego powoli co się wokół niego dzieje.ale to nie zmienia faktu że jest nerwuskiem:)

Dorszu, moj 3 tygodniowy synek robi to samo ;) Wczoraj byla u mnie polozna, widziala sama jak maluszek sie wierci,napina i robi czerwony na buzi. Nie ma powodow do obaw, jest to normalne. :)

Gość Dorszu
Kurcze to dobrze,niby mi w szpitalu też mówiły położne że to normalne i niektóre noworodki są takie ale jednak obawy jakieś są.dzięki za wsparcie:)

Pewnie,ze obawy sa, ja to mialam strach jak cholera, moj syn czasami tak sie napinal,robil czerwony na buzi az wstrzymywal oddech. Polozna przepisala kropelki i maly od wczoraj jest spokojny,rowniez i ja moge spac spokojnie. ;)