Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _ciekawa_

SPONSORING - kilka pytan

Polecane posty

Gość _ciekawa_

Od jakiegoś czasu jestem sama. Jestem atrakcyjna, na powodzenie u męższczyzn nie narzekam. Ostatnio pojawiło się kilka problemów finansowych. Z wypłaty nie dam rady zadłużenia spłacić od razu, a chciałabym mieć to już za sobą. Jest to dość duża suma, kilka tysięcy złotych, zarabiam średnio 1300zł. Ostatnio nasunęło mi się kilka pomysłów. W tym, także sponsoring. Myślałam raczej o tym, aby znaleźć sobie jednego, stałego partnera, który w zamian za mile spędzony czas, poczucie bliskośći, jakieś pieszczoty, ewentualnie seks jakoś pomógł finansowo. Rozmawiałam juz z kilkoma facetami, na jakiś czatach itp. Jestem osoba nieśmiałą. Nigdy nie robiłam takich rzeczy. Pojawia się kilka problemów. Padają pytania co oderuję? Nie wiem co mam odpisać. Ile pieniędzy chcę za spotkanie. Nie wiem czemu, ale krępują mnie te pytania i głupio mi odpowiedzieć. Poza tym nie wiem ile mogę wziąć od takiej osoby. Boję się też, że będę miała wyrzuty sumienia po tym wszystkim, że będę załować. Jak sobie z tym poradzić? Prosiłabym tu o to aby wypowiedziały się dziewczyny, które mają kilku sponsorów, bądź jeden stały układ. Chciałabym aby ktos napisał mi jak zazwyczaj wyglądają takie spotkania. Czego mogę wymagać od faceta. Jak się przemóc i wprost powiedzieć, chcę tyle i tyle, byś stanowczą i pewną siebie? Proszę o wypowiedz osoby, które znają się na temacie. Odpowiedzi osob, ktore beda mnie oceniac, krytykowac itp. - absolutnie mnie nie interesują. załozylam temat wczesniej na uczuciach, ale ten dział jest chyba odpowiedni.

Gość MartinVonBadenberg
Powinnas wprost powiedziec o co chodzi :) Ja myslalem kiedys o sponsoringu, jako strona sponsorujaca, jedyne co mnie przeraza to znalezienie odpowiedniej osoby, bo mysle, ze nie moglbym tak z pierwsza lepsza osoba wejsc w taki uklad. Albo pewnie inaczej - moglbym, gdyby posiadala odpowiednie cechy. Piszac cechy - nie chodzi o fizycznosc. Mysle, ze Twoje zadluzenie mozna by dosyc szybko uregulowac :)

Gość MartinVonBadenberg
I glowna mysl przewodnia uciekla - posiadasz gg?

Gość powiedz mi proszę
_ciekawa_ skąd jesteś.. chociaż region kraju

Gość _ciekawa_
Powinnam podawac swoje prawdziwe imie, numer telefonu? Mieszkam w duzym miescie, mam duzo znajomych, istnieje mozliwosc, ze spotkam kogos, jak bede np. gdzies na kawie. Ale jak tu zaufać? :)

Gość _ciekawa_
południowo - zachodnia część Polski ;)

Gość powiedz mi proszę
całkiem nie źle, wygląda na to, że blisko lub bardzo blisko ;)

Czyli Wroclaw ;) Polecam zaczernic nicka. Mysle, ze powinnas znalezc kogos, komu choc odrobine zaufasz. A to oznacza czas, daj sobie czas, bo ja bym chyba nie potrafil knuc przed kims, podawac nieprawdziwe dane. Najlepiej chyba gdyby to byla otwarta relacja, a nie udawanie. Ot co - relacja, uklad - jedna strona ma nadmiar pieniedzy i moze podarowac je drugiej stronie, w zamian za mile spedzone chwile. O, i do czego zmierzam - te chwile moga byc mile dla obu stron :) No chyba, ze potrzeb w tej dziedzinie nie posiadasz? Ja jestem z daleka = nie mieszkam w Polsce, czasami odwiedzam, dlatego taki uklad by mi bardzo pasowal. A, i jestem singlem - "nie praktykujacym" ;)

Gość powiedz mi proszę
_ciaekawa_ napisz cos wiecej o sobie na mail jadlaciekawej@wp.pl -moze znajdziemy wspolny jezyk

tak na szybko mam parę pytań ? ! ;) 1. ile masz lat? 2. jakie masz wykształcenie i czy pracujesz? 3. jaki masz wzrost i wagę naturalny kolor włosów? 4. czy jesteś w 100% dyspozycyjna? 5. czy jesteś bezpruderyjna i otwarta? 6. czy masz dzieci i ile?

Gość _ciekawa_
Zależy mi na stałym układzie. Na wspólnym partnerstwie, na miłym spędzaniu wspólnego czasu, na zaufaniu, na dyskrecji przede wszystkim. Szukam kogoś normalnego, kogoś z kim oprócz seksu będę też mogła porozmawiać na różne tematy. Jak na razie... to sobie gdybam. Jak przyjdzie co do czego to nie wiem czy miałabym odwagę na coś więcej, niż spotkanie przy kawie. Wiem, zawsze mogę się wycofać.

Gość _ciekawa_
1. 22 2. studiuję, pracuję 3. średniego wzrostu szczupła brunetka 4. w 90% ;) 5. czy bezpruderyjna... to zależy, ale napewno otwarta 6. nie

tak na szybko mam parę pytań ? ! ;) 1. ile masz lat? 2. jakie masz wykształcenie i czy pracujesz? 3. jaki masz wzrost i wagę naturalny kolor włosów? 4. czy jesteś w 100% dyspozycyjna? 5. czy jesteś bezpruderyjna i otwarta? 6. czy masz dzieci i ile?

Gość _ciekawa_
:)

Gość powiedz mi proszę
ostry sie chciał ożenić.. dyspozycyjnosc w 90% go odwaliła :D.. preferuje 100%. :)

Gość spoko misiu
nie kombinuj boś cienki jak gumka od majtek ! :D :classic_cool:

Gość Stara_a_naiwna.
A jakie jeszcze sposoby Ci się nasunęły? Czy naprawdę nie da się inaczej? Dlaczego masz takie kłopoty finansowe? Może jestem faktycznie naiwna ale nie dało by się czegoś wymyślić a nie iść po najmniejszej linii oporu? Może praca za granicą w wakacje? To tylko jedna propozycja.

Gość _ciekawa_
będę później. Kontynuujcie temat, chętnie później poczytam. Pozdrawiam :)

Gość Stara_a_naiwna.
Martin , - taniec na rurze, praca streeptizerki (nie wiem jak sie poprawnie pisze...), pozowanie do aktów w Akademii. Wszystko oczywiście bez dawania ciała.

Gość Stara_a_naiwna.
Ach, a nocami można pisać artykuły dla pozycjonerów. :-)

Gość MartaKrakow
przyjemne z pożytecznym - w tym wypadku watpię, jesteś fajną, widać dobrą dziewczyną, może nawet trochę naiwną i najpewniej będziesz mieć problemy emocjonalne, gdy zdecydujesz się na układ tego typu. Dobrze się zastanów, wiele naprawdę twardych dziwczyn nie daje rady z tym, że zarabiają uprawiając seks. Nie jest to łatwe, nie da się po prostu wyrzucić tego z głowy. Ciebie krępują już same pytania, a co będzie z rozebraniem się, z rozłożeniem nóg i pozwoleniem, żeby obcy tak naprawdę facet, połozył się nagi na tobie, lub w innych pozycjach Cię posuwał? Dla takiej dziewczyny może się to skończyć nękającymi myślami do końca życia, co nie jest warte nawet największej kasy. Przykro mi, że masz taką trudną sytuację, :( życzę Ci, żebyś znalazła inne rozwiązanie problemów.

Gość Stara_a_naiwna.
Martin, ja to bym może była chętna, ale nie wiem kto by chciał... ja jestem taka jak w pierwszej części nicka :-D

Gość Stara_a_naiwna.
Martin, zdanie jak zdanie, jakbym powiedziała ile mam lat, to byś przyznał, ze jednak jestem za stara na sponsoring...

A Ciebie tak bardzo obchodzi to co ja ... i inni ... maja do powiedzenia na Twoj temat? Czy chodzilo tylko o rozbudzenie mojej ciekawosci? :P Slucham :)