Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wątrobianka

co jest z moją WĄTROBĄ???

Polecane posty

Gość wątrobianka

3 miesiące temu miałam dziwny epizod: wypiłam 1 piwo po czym zrobiło mi się niedobrze i wymiotowałam. Kiedy zwymiotowałam zawartość żołądka, zaczęłam wymiotować żółcią i chlustałam tą żółcią całą noc. Rano pozbyłam się reszty zawartości układu pokarmowego dzięki biegunce, ale jeszcze tego samego dnia wszystko przeszło. Myślałam, że to grypa, bo akurat kilka dni wcześniej widziaąłm się z chorującą na to osobą. Ale od tamtego czasu ciągle pobolewa mnie wątroba z przodu i z tyłu też. Wąłściwie codziennie. Do tego co jakiś czas mam jasny zółtawy stolec. I często (co 2,3 dni) nie można nazwać tego stolcem tylko sraczką ;/ Byłąm u lekarza ale on mi kazał przejść na dietę gotowaną...i wszystko. Nie jem jakoś specjalnie tłusto. A dolegliwości mam cały czas. Co to może być? Jakie badanai powinnam zrobić?

Gość 2222222
idź do specjalisty, czyli gastrologa. Częste biegunki moga zwiastować poważną chorobę.

Gość kaszalotek
Pewnie masz kamienie w woreczku. Jasny stolec oznacza, ze watroba i woreczek zle dzialaja i zolc sie wydostaje. Zrob USG, moze prywatnie, bo twoj lekarz top jakis baran. Do tego proby watrobowe z krwi.