Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

apocominick

Konkurs na najładniejsze nogi - REAKTYWACJA

Polecane posty

Nie chcę być chodzącym mięśniakiem :P ale tak jak mówię, troszkę mi zależy na poprawie sylwetki, tylko te słodycze to ja muszę jeść i koniec, nie ma mowy, najdłużej bez wytrzymałam 2 tygodnie, a teraz nie mogę 2 dni wytrzymać :D

Sim pewnie że tak takimi pośladkami można wymasować dobrze.:PKass lubisz pizze?

Lubię pizzę i nawet robię niezłą, ale niestety nie jest tak dobra jak moja ulubiona w miejscowej (niesieciowej) pizzerii ... :(

"Sim pewnie że tak takimi pośladkami można wymasować dobrze" co na przykład można wymasować :D?

Rudzielczyk wyskoczył jak tylko usłyszał o pizzy.:DJuż wiem czym będe ją wabił.:PKass a co byś chciała wymasować takimi pośladkami?

Simplus ja mam tylko jedną ulubioną, pizza z żadnej sieciówki nie smakuje tak jak z tej pizzerii, do której chodzę, nawet włoska mi tak nie smakowała, nie wiem z czego to wynika, może już się przyzwyczaiłam do tamtej właśnie :) Gabrielll to ja Ci zadałam pytanie, co można wymasować :P

simplus - a w Trójmieście można zjeść PRAWDZIWY kebab? tzn nie z jakiś durnych kurczaków, świń, krów tylko Z BARANINY???? W małych miastach tylko badziewie, a ja do dziś pamiętam smak kebaba w Londynie z baraniny, z cebulką, małą ilością surówki i nie w bułce a w placku dopiero co usmażonym :)))

Fischer taki kebab jest w Warszawie na os.Stegny.Kass nie moge tego napisać.:P

Ja lubię też grecką pitę, ale nie taką w bułce jak to czasem u nas podają, ale w cieście ;) Gabrielll mów śmiało, gdzie byś umiejscowił te pośladki :P

Kass jakie te?ja mówie cały czas o Twoich.:PDlatego niechce napisać gdzie je bym umiejscowił.:D

ja nie jestem ortodoksem tylko ten smak...baranina jest super! A nikt tego u nas nie chce jeść i dlatego nie ma :((( to tak jak kotlet schabowy ze schabu i kotlet z piersi kurzęcej ;) dwie różne rzeczy

Kass to Tym lepiej delikatne i miękkie pośladki na ... to sama przyjemność.:P

Fischer różnica jest :) Pierś z kurczaka ma średnio około 1,5% tłuszczu, natomiast schab aż 10% tłuszczu, co tak praktycznie można porównać na przykład jak jogurt do tłustego sera białego ;) Ale w sumie czy to ważne, najważniejsze, co komu smakuje :P

o rety... dobrze, że ja takich rzeczy nie wiem co ma ile czego - jem to co mi smakuje bo zwykle to co jest zdrowe jest mniej smaczne albo nadaje się wyłącznie dla królików (patrz. wegetarianizm) ;)

Kass o Gabriela? przeciez on nasz tylko jest :D