Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nkjnkjnk

Jak rozjaśnić włosy?

Polecane posty

Gość nkjnkjnk

Poszłam wczoraj do fryzjera z włosami ciemno brązowymi by zafarbować odrosty oraz zrobić kilka refleksów. Byłam w salonie Carlo Biani, najlepsza sieć, gdzie zawsze byłam zadowolona, jednak trafiła mi się inna fryzjerka. Wyszłam z ciemniejszymi włosami i pasemkami blond! Wyglądało to na siwe włosy, dzisiaj mi wszyscy mówili, że wcześniej było lepiej... Poszłam i kupiłam farbę Castinga koloru brąz i teraz nie mam tych pasemek ale jestem czarna.... jak się tego pozbyć? Znacie jakieś sposoby? Mieszanki czy coś takiego? Jestem załamana:(

Gość nkjnkjnk
Ktoś pomoże?

Gość mala Mii
no teraz to juz raczej nic ci nie pomoze a na przyszlosc pamietaj ze jak jestes niezadowolona z uslugi to mozesz ja odrazu reklamowac. a teraz to juz pozamiatane

Włoski masz już z pewnością osłabione, więc nie kombinuj z rozjaśniaczem. Musisz odczekać. Co mogę poradzić? Myj jak najczęściej głowę szamponem przeciwłupieżowym (bardzo wypłukuje kolor), zrób sobie maseczkę (olejek rycynowy, jajko, sok z cytryny), bardzo nawilża i odżywia włosy, a cytryna troszkę rozjaśnia. Musisz niestety czekać aż kolor się spłucze,

Gość nkjnkjnk
Cholera no nic spróbuję szamponem przeciwłupieżowym Dzięki!

Gość kup dekoloryzator
mnie juz czarnych ratowal dwa razy :) to nie jest rozjasniacz tylko dekoloryzator,sciaga z wlosow stara farbe i pozostawia wlosy w kolorze naturalnym.sa miekkie i blyszczace wtedy :)

Gość nkjnkjnk
Do naturalnego nie chcę wrócić... Chcę po prostu rozjaśnić do brązu...

Gość kup dekoloryzator
po dekoloryzatorze mozesz znowu zafarbowac na jaki chcesz bo jak rozjasnisz to mozesz spalic i wtedy bedziesz dopiero wygladac