Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Facet odpowiedzialny

Czemu była utrzymuje kontakt?

Polecane posty

Gość fdgfghjjghfgfd
Facet-dam ci dobra rade. Nie pisz do niej i nie odpisuj. Mozesz odpisac zdawkowo raz na jakis czas. Moj byly robi to samo i tez on zerwal i jest sam. A jednak odzywa sie i nasyla kolege zeby wybadal czy sobie kogos nie znalazlam. Gdy mu nie odpisywalam to pisal codziennie-widac jak go to ruszylo. A gdy zaczelam odpisywac, nawet raz dalam sie poniesc i napisalam ze tesknie, od tego czasu pisze zdawkowo, czasem sie odezwie. Wtedy ja mialam go w garsci, a teraz on wie ze ma mnie. Zaczelam znowu go olewac bo na co mi to.

Czytam to wszystko i nie moge uwierzyć jacy wy ludzie jesteście chorzy. Ja Pierdo le. Za takie trzymanie na zapas powinien być ostry wpierdziel. Bo wynika z tego ze NIE NALEŻY angażować sie w związku. Bo po rozstaniu mniej bedzie bolało i nie bedzie sie chciało utrzymywać kontaktu z eks. Ergo- nie bedzie sytuacji eks na zapas i wykorzystywania. Straszne to jest dla mnie...

Gość ocokurwopytalas??????????
twoje byle czekajol na twoj wypierdol jedynie mianowicie kiedy je skonczysz gwalcic a kontaktow z tobol podrzeczo nie utrzymywaly nigdy przede wszystkim to ty jedynie kontakty ,,utrzymujesz,,non stop obok podrzeczo podsluchujonc i podglondajonc tak wienc,,,,