Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sabina77

pozowanie nago

Polecane posty

Gość Sabina77
bylo tak,ze mam ochote na dalszy ciag

Gość xxl-men
Ja mialem nie tak dawno propozycje na ostra sesje erotyczna.

Gość Sabina77
i co?

Gość xxl-men
Nie odmowilem, tylko sie jeszcze nie zdecydowalem. A mianowicie, chodze regularnie do sauny i kiedys zaproponowala mi parka (malzenstwo, znamy sie z widzenia) seks z nia a jej facet chce nam robic zdjecia.

Gość Sabina77
podobna sytuacje sugeruja koledzy z kursu.oni chca robic obydwie rzeczy

Gość xxl-men
Mnie ta propozycja interesuje bo bakka jest wspaniala (cipka wygolona), tylko tak glupio ze jej facet ma robic nam zdjecia.

chętnie będę Twoim fotografem. mam nawet aparat... w komórce, znaczy w garazu, ale mam... oczekuje na propozycje ;)

Gość Sabina77
mysle o zdecydowanie erotycznych zdjeciach

Gość xxl-men
O erotycznych zdjeciach? To znaczy co chcesz pokazac?

Gość Sabina77
xxl-men wlasciwie wszystko

Gość Sabina77
moze tylko z mala maska na oczy

Gość xxl-men
No ja tez jestem raczej na wszystko zdecydowany. Czyli seks tez wchodzi w gre.

widzisz marcin77 to sie nazywa kreatywnosc :D.. bedzie dziewczyna miała unikalne fotki... z komórki w komórce robione aparatem komórkowym :). same unikaty :)

sabina a tak serio... decyduj sie, bo Cie zaraz ktos uprzedzi.. a nie latwo sie do mnie dopchać, do komórki oczywiscie :D

Gość kkaarroolliinnaa
awie taka para która robi takie fotki zarówno on jak i ona Ja skorzystałam Mój chłopak był zachwycony oczywiście foto plenerowe On pózniej dla mie też taką zrobił jeśli chodzi o wawę to ich polecam stanowczo.namiar. tao846@wp.pl

Gość fajne fotki
Sabina 77 czy te fotki to miałyby byc takie erotyczne akty czy coś więcej czyli pełna erotyka dobrze widoczna cipeczka fajny Portal z aktami i fotografami którzy je wykonują to maxmodels.pl Zerknij jest tam wiele ciekawych aktów

Gość mężatka33
hej a zna ktoś i może polecić adres jakieś fajnej strony z foto aktami kobiet? Bo pewnie swoje prywatne fotki to nikomu nie pokazecie. Chciała bym sobie zrobić taką foto sesje najlepiej na łonie natury póki les jeszcze ciepło i słonecznie :)

Gość sssssssssssssssss
po prostu poszukaj (może być w necie) ogłoszeń usług fotograficznych - robionych poza studiem, ślubnych komunijnych itp. i zapytaj o możliwość wykonania takiej sesji. Na pewno każdy potwierdzi - w końcu kasa. Ale zapytaj o pomysły na taką sesję. Oczywiście najpierw przedstaw swoje ogólne oczekiwania. Jak będą jakieś sensowne, będą mieć jakiś pomysł a nie tylko dokumentowanie nagości warto spróbować.

Gość mtn
chciałbym się sprawdzić w pozowaniu do aktu. jakiś tam wstyd na pewno jest, w związku z tym rozważam pozowanie dla jednej osoby. i, jakby to ująć, chyba czułbym się jakoś nieswojo eksponując się przed facetem, dlatego wolałbym, żeby rysowała mnie (bądź malowała) kobieta. wyglądam ok, trochę mięśni mam - jestem raczej wysportowany. jeśli znalazłaby się jakaś zainteresowana, to zapraszam do kontaktu. opłaty nie pobieram - doświadczenie będzie moim wynagrodzeniem. takamojanatura@gmail.com

Gość gość
Ja bym ci pocykała ale boję się, że mi błona pęknie