Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ewelina Hanyska

Potrawy z kiełbasą w tle?

Polecane posty

Gość BIAŁY OLEANDER
zal mi was naprawde a od margolki wara wam O CUDNIE KOCHANA JAK NIE TU TO U EWKI NA TOPIKU JESTEŚ SŁODZIUTKA

Po prostu jestem ,mila i tyle w necie tez mozna byc milym ale widac dla niektorych to zbyt skomplikowane :D

mówcie co chcecie, a jak i tak bardzo lubię kacię{kwiat]- ogólnie lubię ludzi miłych i za to ją cenię oraz za wiedzę kulinarną. Ma takie usposobienie!!!!!! Przecież o wiele przyjemniej "pogadać" z osobą tak uprzejmą,niż z krzykaczami i takimi co bez powodu obrzucają sie błotem!!!!!!! Tak trzymaj kaciulku:classic_cool:

Gość podchodze z humorem
nie moga zniesc, ze kacia jest mila i dla e. i dla m. ;) wmowily sobie, ze musi byc wojna na 2 obozy :D :D idyjotki ;) buzie dla wszystkich milych i sympatycznych 👄

dzieki dziewczyny ;) jestescie kochane przesylam wam gorace pozdrowki i usciski ;) 3majcie sie cieplutko i do rychlego "" zobaczenia"' na kafe ;)

Gość kacia wazeliniara :D
Dokładnie kacia, poliż im dupki jeszcze żeby się świeciły :o a na gotowaniu to ona się gówno zna tylko ściąga przepisy z googli i tutaj wpisuje jako swoje pomysły :o Na każdy topik wchodzi i udaje, że zna mnóstwo potraw :D Już nieraz czytałam jakieś przepisy z googli, później wchodze na jakiś temat na kafe i co? I kacia wszystkowiedząca wpisuje dokładnie ten sam przepis (ze zmienioną trochę treścią, żeby było ze to ona wymyśliła) :D Margolka z resztą robi to samo.

Tak oczywiscie wszystko kopiujemy z netu przypalamy wode na herbate i na niczym sie nie znamy jestesmy okropnymi wrednymi zlymi babami zazdroszczacymi wam o nieskazitelni i idealni wszystkiego ;D prosimy unizenie o wybaczenie ze swym istnieniem na kafe osmielamy sie was denerwowac rada nie wchodzice na topiki gdzie jestesmy nie czytajcie nasz postow zdrowsze bedziecie

Gość wykaż się erudycją
rozdarty babulcu i zawistny, załóż temat i wykaż się wiedzą kulinarną,zamiast z nienawiści i zazdrości zarzucać fajnym babkom plagiat.Konkrety babolu - które niby skopiowały - nie wściekaj sie tak bo ci z tej wredoty pikawa siadzie,stara miotło

nie wchodze na topiki kiedy autorami jestescie wy a to ze wpieprzacie się do każdego topiku ze "swoimi" przepisami ściągniętymi z googli tego nie przewidzę, chociaż można się domyślić że oczywiście pierwsza wypowiedz bedzie kaci która ściągnęła kolejny genialny przepis podpisując się pod nim i wcale nie mam zamiaru z niego korzystać :o Chętnie czytam przepisy innych uczciwych którzy albo wklejają linka do przepisu albo podają własne więc nie zrobię ci tej przyjemności i nadal będę czytała topiki kiedy będę chciała i pisała co będę chciała. Przynajmniej nie podpisuję się pod przepisami nie swojego autorstwa 🖐️

kacia nie musisz też pisać pod innymi pomarańczowymi nickami bo od razu widać, że bronisz siebie bo głupio ci ze ktoś cie rozszyfrował ;)

Gość wykaż się erudycją
az taka niemota jesteś? pytałam o konkrety głupia krowo i nie jestem kacia,jak potrafisz pomawiać udowodnij konkretami oslizły babulcu.Zaw3iść ci kiedyś kichy przepali{wsciekły]

Wiesz ja nie wklejam linkow jak niektore foremki Korzystam z przepisow jakie ma od znajomych z restauracji albo zmodyfikowanych przeze mnie a co do tego ze niby sama sie bronie na pomaranczowo komentowac nie bede

Te konkrety ktore niby skopiowalam tez bym chciala ale coz.. Tak sie zastanawiam co powoduje takie zachowanie poniektorych pan i moze tez panow jak reprezentujecie powyzej nerwy chamstwo prywitymizm zawisc dlugo by wymieniac nie podobaja mi sie wpisy niektorych osob nie czytam nie komentuje bo oszczedzam sobie nerwow :) Nie wiem co sie dzieje jak macie jakies klopoty zmartwienia to nie wyladowujcie ich na forum ( chociaz tu najlatwiej ) spedzcie milo czas jeswt cieplutko ladnie moze poszukajcie pomocy u rodziny przyjaciol albo o fachowcow bo was ta zolc kiedys zaleje :) wszystkich bez wyjatku pozdrawiam :)

Gość łazanki z kiełbasą
są ohydne , tak jak z każdym innym mięsem :O a Kacia sracia to już rzeczywiscie przegian z doopowłazeniem i popisywaniem sie "swoją" kulinarna wiedzą:P

Gość wykaż się erudycją
Jest tylko jedno wytłumaczenie pewnie babol znow zrobił na obiad jakiegos cuchnacego gniota i mąż jej nawali limo to swoja frustracje wyładowała na kimś kim chciała by być a nie moze bo jest zyciowym kalectwem,albo przecztał mąż wasze przepisy margo i kacia i też jej włomotał ,ze ona tak nie umie , bo nawet wode na herbate przypala, to najlepiej co umie babo to pyszczyć wiec pyszczy i myśli ze jej ulży - miernota bu bu bu buuuuuuuuuuuuu:p

Gość wykaż się erudycją
"łazanki z kiełbasą" - jak robi je dobra kucharka sa pyszne- gorzej jak zrobi je takie kalectwo jak ty , co z najlepszych składnikow umie tylko i wylacznie gówno przyrządzić:p

Po pierwsze nie popisuje sie a jedynie pisze to co wiem i jeszcze ze cos mi sie wydaje moge doradzic kto zechce skorzysta nie przymusu nie ma ;) lubie gotowac lubie siedziec w kuchni gotowac udziwniac i tyle ale to zrozumie kazdy no prawie kazdy na kafe ;) Tlumaczyc sie nikomu nie musze nie mam z czego ani udowadniac ze to moj pomysl bo strata i czasu inerwow w tym czasie mozna zrobic cos pozytecznego Nie wiem kobietki az tak jestescie nieszczesliwe sfrustrowane i niespelnione? czy bycie anonimowym na forum zwalnia z kultury i grzecznosci? wystarczy jeden komplement mile slowo usmiech a swiat od razu jest lepszy polecam sprobowac nic to nie kosztuje nic nie stracicie a mozecie zyskac zapewniam ;) I kto by pomyslal ze niewinny topik o kielbasie takie emocje wywola ;)

Popieram rowniez prosze o dowody na to ze wykaz sie eurydycja i ja kaciaa to ja :D Eh, jakze sie sprawdza to co powiedzial Pan Lem Nie wiedzialalem ze na swiecie jest tylu idiotow poki nie odkrylem Internetu :D.

Gość łazanki z kiełbasą
wykaż się erudycją "łazanki z kiełbasą" - jak robi je dobra kucharka sa pyszne- gorzej jak zrobi je takie kalectwo jak ty , co z najlepszych składnikow umie tylko i wylacznie gówno przyrządzić o rany, jaki Ty masz problem z głową :O Nie dośc, ze jestes napastliwa, to jeszcze wulgarna i obierasz rolę samozwańczej obronczyni Kaci :O bez odbioru 🖐️ i tak, łazanki z kiełabsa sa ohydne :P Kaciaa, ja tam nie wiem tak naprawde czy Ty rzeczywiscie gotujesz czy nie, jedyne co mnie w Tobie drażni, to to , ze jestes tak niesamowicie przesłodzona na tym forum. To tyle

Wiesz pisalam ze gotowanie to jedno z moich hobby podobnie jak czytanie plywanie jazda na rowerze i silownia ;) Nie zastanawialam sie nigdy czy jestem przeslodzona czy nie lubie mowic i pisac komplementy bo wtedy mozna zobaczyc na czyjejs buzi usmiecjh nawet wirtualnie :) i juz jest inaczej Poza tym zyje sie tak krotko ze szkoda czasu na nerwy placz i zlosc cos o tym wiem zapewniam :) A dzien bez usmiechu dniem straconym ;) Wszystkich cieplo pozdrawiam wiecej usmiechu ;)

Gość wykaż się erudycją
weź babolu spadaj z tego tematu,załóż sobie własny, o gledzeniu,frustracji i zgorzknieniu w marnym nieudanuym zywocie,starej krowy,ktora nic nie umie tylko krytykować,paść tłuste dupsko gotowcami bez odbioru też,bo rzygać się chce twoją durnotą zawistna suko

Gość łazanki z kiełbasą
kaciaa Pozdro :):)

Gość podchodze z humorem
no tak, gnida zarzuca kaci przeslodzenie, bo sama niedorznieta pinda jest tak zgorzkniala, ze jak ktos jest mily i slodki to ona nie moze tego zniesc :D :D idz sie upij wiesniaro, bo po trzezwemu to chyba nawet twoj wlasny mozg ma ciebie dosc :P a moze dlatego tak pierrddoolisz trzy po trzy bo zes zawalona :D

Gość BIAŁY OLEANDER
KAĆKA PISZ PISZ KOCHANA JESZCZE SŁODZ SOBIE POD RÓŻNYMI NICKAMI NIE ZAPOMNIJ KUWETY WYCZYŚCIĆ

Gość Ewelina Hanyska
Marudliwe babska idźcie gdzie indziej,tu miejsce jest tylko dla pań , które mają cos do powiedzenia krzykaczki na bazar Różyckiego,pantalony sprzedawać.Nie życze sobie tu takich,a to mój temat.

Ja np chciałabym poczytć jak w temacie o potrawach z kiełbasą, a jeżeli ktoś chce ponarzekać i poględzić, że mu sie kaacia nie podoba to niech własny topic założy. Uczestnictwo w tej dyskusji nie jest obligatoryjne!!! A teraz jak w temacie - niedługo zacznie się sezon warzywny i można wtedy zrobić sobie leczo, a do tego obowiązkowo kiełbaska, lubię też zupę chrzanową z ziemniaczkami, wiejską kiełbaską lekko przyrumieniona oraz czosnkiem. Czasami na śniadanie robię kiełbaskę zwyczajną na patelni - podsmazam ją w plasterkach i dodaje kilka cebul pokrojonych w połprązki , wszystko duszę razem - z tym, ze najpierw daję kiełbasę potem cebuę, kiełbasa moze stanowić równieć dodatek do jajecznicy i omleta. Z kabanosów można przyżądzić sałatke z majonezem makaronem pieczarkami maryn, papryką, z kabanosów pyszne są również koreczki mniam;) pozdrawiam wszystkie fanki przebywania w kuchni:)

Bialy Oleander>>> Nic dodac nic ujac :D Popraw sobie samopoczucie moim kosztem i pisz dalej te bzdety skoro to sprawi ze na twojej twarzy usmiech zagosci to OK :)

Gość I tu jest konkretna kobietka
Gizula888- zna się na kuchni i gotowaniu,ma świetne pomysły:D a zgorzkniałe ględy nic nie potrafią tylko pyskować i krytykować tych , którzy i potrafią i chcą gotować. -dla kaci 🌻👄 -dla Gizuli888 🌻 👄