Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość we323423

pytanie tylko i wyłącznie do panów :)

Polecane posty

Gość we323423

Wyobraźcie sobie rozstanie z dziewczyną. Czy w tym przypadku chcecie urwać kontakt kompletnie? Zamykacie te rozdział? Pomijam tu motyw "trzymania zapasowego koła", ciekawa jestem po prostu czy dla mężczyzny gdy kończy się miłość, to kończy się też znajomość, czy chce "zostać przyjaciółmi"? Czy zależy wam na przyjaźni po rozstaniu, czy jednak wolicie zupełnie urwać kontakt? I dlaczego?

nie tracimy już nigdy czasu na tę historię i zaczynamy pisać nową ...

Gość Facet odpowiedzialny
Zależy kto kogo zostawił i z jakiego powodu. Jesli zostawia mnie kobieta z mojego powodu walczę o nią. Jeśli zostawia mnie ze swojego powodu zamykam tę znajomość.

Gość OneTwo
Przecież to proste. Jeśli kobieta okazała się być jebniętą, to chcemy być daleko od niej. Z innymi to jak wyjdzie.

Miłość się kończy, nic tego nie zastąpi, A "zostańmy przyjaciółmi" to coś w stylu "Byłeś beznadziejny w związku ale nie martw się, wspaniałomyślnie okażę ci łaskę pozwalając się być traktowaną jak przyjaciel, przecież możesz mi się do czegoś przydać podczas gdy ja będę się mizać z innym gachem" ;)

Gość no to masz odp
tylko kobiety, które kochają/ły chcą kontaktów z byłym na stopie koleżeńskiej,

Gość no to masz odp
nieprawda jest tak wiele różnych sytuacji w życiu, że nie można wszystkich wrzucać do jednego worka. Często miłość się nie kończy i ...

Gość muszkieterrkka
mój ex po wielu przepychankach zerwał ze mną (w sumie z powodu mojego wrednego charakteru), ale potem wciąż pisaliśmy i stwierdził że jestem mądrą osobą, wiele się ode mnie nauczył, nie chce tracić ze mną kontaktu, chce zostać przyjaciółmi... Myślicie że naprawdę czyste były jego intencje - chciał tylko przyjaźni? Czy wciąż mnie kochał? Czy nie kochał, ale trzymał w razie czego? (chociaż w to watpię, bo to nie był ten typ faceta)

Gość do tego co mowi mellygion
nalezaloby jeszcze dodac, by obrazu dopelnic: "a jak bede akurat sama i bedzie mi potrzeba rozrywki czy pomocy, to wtedy okaze ci laske i pozwole sie zadowolic albo podwiezc z zakupow, ewentualnie moze kiedys jak mi w zyciu nie wyjdzie dam ci jeszcze szanse" 🖐️

Gość no to masz odp
jak sprawdze, jeśli sprawdzę to wam odp

Gość Elliot
Nie do końca się z Wami zgadzam.. Obecnie jestem z facetem, którego kocham i nie zamierzam tego zmieniać.. Miło byłoby mieć kontakt z byłym i jego kobietą... prawdziwa przyjaźń.. bo sądzę, że tylko tyle z Nas zostało.. Ja go lubię, mój facet też, on mojego również, tylko jego kobieta nie akceptuje mnie.. to jest chore..

Gość Elliot
Nie do końca się z Wami zgadzam.. Obecnie jestem z facetem, którego kocham i nie zamierzam tego zmieniać.. Miło byłoby mieć kontakt z byłym i jego kobietą... prawdziwa przyjaźń.. bo sądzę, że tylko tyle z Nas zostało.. Ja go lubię, mój facet też, on mojego również, tylko jego kobieta nie akceptuje mnie.. to jest chore..

Gość jeszcze dopiszę
warto dbać o tych którzy nas pokochali, reszta nie ma znaczenia!!!!!!!!

Kobiety są zawsze zazdrosne o byłe. Lepiej od razu oszczędzić sobie kłopotu znajomość z ex ucinając od razu, ew. wychładzając do dalekiego koleżeństwa.

Gość kobiety nie są
zazdrosne o byłe ale o przyszłe!!!! ja jej też k*rwa zazdroszczę!!!