Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Milosz z Maszewa

Pokupiłem dziś w Lęboku Telewizor LCD 32 cale i właśnie spawdzilem jego bajery!

Polecane posty

Uważam że teraz już coraz to więcej ludzi będzie zmieniało swoje stare telewizory z obszernym tylem na ciensze LCD albo nawet plazmy. Od takiego TWelewizora mniej pawdopodobnie psują się oczy. mama też muwi że teaz ti obraz zupełnie inny i to zdowiej dla oczu.

Gość bziummmmmmmmmmmm
Miiiiiiiiiiiiłosz 😘 :D

Gość żelazna Halina
weź szczylu wylatuj - już do starego dzwonie - IP twoje na Śmietnik leci i ci kurwa komornik zabierze ten drewniany tv za grzywne po wpisach na kafe ....kasztanku :D

Fajny pilot jest w komplecie dobeze się n im steruje a telewizo szybko eaguje na wydane komendy. Co w starym uniwesalnym co chwile coś się knociło i nie działało wszystko tak jak powinno działać.. Tu jest zupełnie inaczej ale jestem cziekaw czy za 5 10 lat sytuacja nie będzie podobna co w starym telewizoze.

Telewizor LCD jeśli chodzi o wygląd to jest ciemny ale kineskop kolor i wersja MONO i STEREO. A napis maki srebrny u dołu obudowy telewizora. Pilot też czany nawet sporych ozmiaów ale jak już wcześniej pisałem dosyć sprawny.

Gość Piotr z Piczewa
Super taki tewisor wjem bo tesz taki mam. Jets badzo fany i ma bejery ruzne. Ma tesz pilota i wogule mama muwi ze takie plazmy sa lebsze nisz jakis rubin albo inny sony.

Miłosz..i tak cie zrobili . w kartonie nie było głośników . teraz masz tylko wizje . i dałes doopy. fono przy dodatkowej wypłacie . matka jeszcze jedna swinie ubije. cobyście wiadomości słyszeli ,.

Hej, ale Robin a Sony to przepaść nie uważasz. Ale sony cały czas stoją w sklepach radiowo telewizyjnych a marka Rubin już nie.

Gość Piotr z Piczewa
tesz nie mam głosnikuf wielkie mi co

Gość Piotr z Piczewa
ale o rubinach to moja mama muwi, a nie ja. Ja bardziej znam sony, pilipsa, albo grundik tesz takie sa

Gość Damian z Dupcewa
hoja sie znacie na technice

PANASOCIC, SHARP, SANIO, TOCHIBA, i tak mogło by się jeszcze parę innych znaleść. A jeśli chodzi o lodówki to są znam - KENWOD, BOSCH, POLA ( polska maka ) WIPOL itd.