Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Telenowele

czy to prawda, że jeśli nie chce się dziecka ..

Polecane posty

Gość nie licz na tooo
aha, licz na to to mozesz drużynę piłkarską spłodzić, myślisz, ze te kobiety co mają po tyle dzieci to one je chciały,

Gość MartaKrakow
podobno często jest na odwrót i jak kobieta chce bardzo mieć dziecko, to właśnie nie może, w końcu para decyduje się na adopcje po wielu latach nieudanych prób i jest bardzo dużo przypadków, że za jakiś czas kobieta zachodzi w ciążę, bo po prostu sobie to odpuszcza, już się tak nie spina, no i organizm pozwala na ciażę :) dziwne, ale prawdziwe

Ja na nic nie liczę ;) Pytam tylko ogólnie, bo np z gwałtów jest raczej mało dzieci i lekarze też mówią (przynajmniej ja słyszałam), że jak kobieta nie chce to coś się blokuje. Zastanawiałam się ile w tym prawdy.

Gość co za glupie rozumowanieee
a skąd wiesz, że z gwałtów jest malo, kobiety nie przyznają sie do tego, ze były zgwałcone, po drugie jakbym była zgwałcona to usunęłabym a nie rodziła

Gość nieprawda a gwałty nie
zadarzja sie czesto.

Gość przeważnie jest odwrotnie
te które nie chcą wpadają niestety :p a w rodzinie mam 2 kobiety które nie mogą zająć w ciążę a pragną dziecka, jedna raz zaszła po 4 latach i poroniła niedawno :o więc ja tu widzę, że jednak odwrotnie jest