Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Onaaaaaaaaa188888

Wiecie co mnie spotkało?

Polecane posty

Gość Onaaaaaaaaa188888

Nie wiem jak się teraz zachowywać wobec mojej ciotki.. ale od początku. Mam 18 lat wcześniej byłam u gin raz o czym nie wiedzą moi rodzice bo niedawno pierwszy raz kochałam się z chłopakiem. Moja ciotka jest ginekologiem. Tzn to jest dość ,,daleka " ciotka bo to jest matka mojego brata stryjecznego i była żona mojego rodzonego wujka.Niedawno miałam silny ból brzucha więc tata pojechał ze mną do szpitala ( u mnie wszyscy w rodzinie to lekarze) i bylam wysłana też do niej bo sprawdzaliśmy wszystko u u chirurga itd. myślałam ,że np zrobi mi usg ,a ona mnie poprostu zbadała normalnie ( wcześniej sie pytała czy jestem dziewicą powiedziałam ,że już nie) poprosiłam ją żeby nie powiedziała rodzicom ,że byłam u niej , zapisała mi tabletki anty i sie zgodziła czasem ją widuje na jakiś spotkaniach rodzinnych (choć rzadko) i jakoś mi teraz głupio .. mam powód?

Gość Onaaaaaaaaa188888
powinno mi być wtyd? czy na luzie do tego podejść?

Gość za you tube to sie przygotuj
nie masz. ja tez obowiazuje tajemnica lekarska a poza tym to chyba juz w dzisiejszych czasach normalne ze 18 latki uprawiaja seks. przynajmniej dala ci tabsy i to bardzo fajne z jej strony.

Gość bezrobotnyzzadupia
ale z ciebie przyglupia burzujka widac od nadmiaru kasy ci sie w dupie poprzewracalo

Gość Onaaaaaaaaa188888
a nie wstyd by wam było np jakby przyszła do was do domu ( bo to się czasem zdarza np z jakiejś okazji) po tym badaniu tak normalnie z nią gadać jak z ciotką? bo może jestem dziwna ,ale to było dla mnie dość krępujące ,że mam sie przed nią rozebrać. ale jak już powiedziała ,że mnie zbada to głupio było uciekać i mówić ,że się wtydzę itd W sumie nie jestem z nią spokrewniona bo tp tylko matka mojego brata ciotecznego ,ale jednak to rodzina można powiedzieć