Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Łukasz z Lanckorony

Jakiego koloru skarpety do BIAŁYCH trampek ???

Polecane posty

Gość Łukasz z Lanckorony

Mam fajne białe trampki, zamierzam nosić do nich ciemnego koloru krótkie spodenki. Jakiego koloru powinny być zatem skarpety ??

Gość Łukasz z Lanckorony
białe ?? hmm .. wogóle nie znam się na modzie , prawde mowiac myslałem że czarne.

Gość Łukasz z Lanckorony
a do spodenek jasnego koloru , też białe ??

białe trampki to i skarpety białe, czarne mógłbyś założyć do czarnych. I kup stopki, bo ich prawie nie widać, tak będzie najlepiej.

Gość Łukasz z Lanckorony
a różowe będą pasowac?

Gość lejla28
do krótkich spodni nie nosi sie skarpetek tylko na bose stopy sie zakłada buty bądz sandały

a juz jasne spodenki, białe trampki i czarne skarpety to jakaś groteska:D Nie wiem skąd ci to przyszło do głowy, nie chodzi nawet o nieznajomośc mody, ale to się po prostu gryzie:)

trampki na bose stopy? W życiu, po to stopki wymyślili, stopa w trampkach się poci i przy bosej cały pot wsiąknie w trampka.

Gość Łukasz z Lanckorony
Dzięki dziewczyny. Jestem jednak kompletnym ignorantem. I proszę się nie podszywać !!!

Gość conversowafanka
Ja uwielbiam białe conversy - mam ich chyba z 4 pary :D zawsze noszę do nich białe stopki. Mimo, że na dobrą sprawę praktycznie ich nie widać. Nie wyobrażam sobie inaczej - jak, do białych butów mam założyć czarne skarpetki?

Gość lejla28
no i co z tego ze w trampki sie wchłonie pot? myslisz ze jak sa skarpetki to juz w trampki nie przesiąknie ? :O...jak widze faceta w krótkich portkach i skarpetach to smiac mi sie chce....

Gość Łukasz z Lanckorony
4 pary Conversów ??? Są fajne ale przecież kosztują ze 200 PLN za parę :( Zazdroszczę pensji :)

jak to co z tego:) pochodź w trampkach i skarpetach cały dzien i zobacz potem w jakim stanie jest skarpeta. Od razu do prania:) Przy bosej stopie w tym stanie jest wnętrze trampka, a przecież trudno prac buty po każdym założeniu. Stopek nie widać, one własnie po to są, zeby je nosić do krótkich spodenek.

Gość nabrumchana
Mysli ze załozy stopki i ich nie widać.Otóż widać.Według mnie tez tylko na gole stopy.

według mnie też na bose stopy

no straszne, kawałek stopki będzie wystawać, po prostu szczyt braku estetyki:)

Gość Łukasz z Lanckorony
Gołe stopy lubię tylko do sandałów. Do butów, nawet trampek sobie nie wyobrażam ze względu na obtarcia:(

Gość conversowafanka
Otóż nie wiem jak jest u Ciebie, ale u mnie nie widać - chyba wiem co mam na stopach? Nie mówiąc już o tym, że 2 pary mam do kostek :P Autorze! Pensji nie masz co zazdrościć! Jeśli już, to kochającej siostry w USA, hihihi ;)

Ja też myślę że na gołe gierki bo jak widzę faceta w stopkach jak mu się te sopki pod piętę ściągają to jestem chora.Jak to wygląda strasznie :O:OPoza tym widać że sa ubrane skarpety :o

zaraz będę szła na zakupy to zwrócę, bo u mnie na osiedlu wszyscy w trampkach latają. Choć oni to pewnie białe skarpety plus czarne trampki:D Co do obtarć, to chyba nie chodzi o delikatnośc stopy tylko o kształt, bo wszytkie buty są teraz robione pod klasyczny kształt stopy, a jak kots ma choćby jedną małą kosteczkę wystającą ponad normę to już obtarcia gotowe przy każdej nowej parze butów.

Gość conversowafanka
Mnie bez skarpetek, w jakichkolwiek innych butach niż sandały bądź japonki, jest po prostu "niemiło" :P A wystarczą najmniejsze stopki, choćby takie jak do balerin i komfort od razu rośnie.

Gość gość
Zawsze bez skarpetek. Bez wyjątku.