Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młody nauczyciel30

Jak sobie poradzic z tą gówniarą?

Polecane posty

Gość młody nauczyciel30

Jestem nauczycielem z dość krótkim stażem, więc może dlatego jeszcze tak mnie to dziwi. w każdym razie mam dobrą opinie nawet wśród dresów i patologi która uczęszcza tam gdzie pracuje. Problem stanowi pewna małolata, która sprawiła,że dzień spędzony w pracy był karą, na dodatek mam teraz przez nią przypał. Uczę już ją 2 lata jeszcze rok. W zasadzie od samego początku było jakieś halo Zaczepki z jej strony, bezczelne komenty, jakieś docinki i ten usmiech idiotki za każdym razem jak coś mówię,rozprasza mnie to i nie moge normalnie prowadzic zajęć. Z czasem pojawiły fizyczne zaczepki w stylu podkładanie nogi, wpadania na mnie, trącanie ramieniem. Jest to pojedynczy przypadek. Z tego co się oriętuje gówniara nie zadaje się z jakimś zacnym towarzystwem, nie pali,koleżanki tez ma raczej normalne i nie jest zbytnio lubiana bo jest ogólnie wredna. Nie ma problemów z nauką Ostatnio doszło miedzy nami do spięcia na lekcji Zaczeło się tradycyjnie, mówie coś i jej jebany usmiech a nastepnie teksty tak jasne.W pewnym momęcie zaczął koło niej latać jakaś osa Powiedziałem niech cię upierdoli tam gdzie lata przynajmiej ci cycki urosną.Cos tam odpowiedziała.Zeszło na temat sexu. Powiedziałem jej,że gwiazdą nie jest i że sama się oszukuje a uroda nie jest jej atutem.Bo taka jest prawda Rzuciłą się na mnie chciała mnie spoliczkować czy coś, obezwładniłem ją wykręciłem jej ręke Poleciała na skarge, twierdzi że chciałem ją zgwałcic a ona sie broniła W każdym razie mam problemy że jej tą reke wykręciłem

Gość fdbdfbadba
oriętuje, momęcie prowo, człowiek z wykształceniem tak nie pisze 😴

Hahahahahahahahahahahaha :D Zajebisty tekst z tymi cyckami :D

Gość SamathaHAHAHAH
i ty uczysz jakies dzieci? od razu lepiej zacznij zabijac te co przeszkadzaja heheh powinienes byc madrzejszy od dziecka i sie nie dac tak podpuszczac bo to no dziecinne :D jeszcze powiedz ze obrzazala twoja matke hahaha i cie az tak to zabolalo

Gość młody nauczyciel30
Niestety przeglądarka mi nie podkreśla błędów Nie uwałam uczniów, gdyz też chce mieć wakacje O miłosc tez nie chodzi. Gdy znia rozmawiałem Stwierdziła że chyba mnie pojebało Pomocy

Gość młody nauczyciel30
Nie po prostu przegieła Ja sobie też nie pozwole sa pewne granice a ma jakieś 17 lat

Gość fdbdfbadba
no i co z tego że nie podkreśla? tak pospolite słowa to wstyd żebyś nie wiedział jak się pisze! porozmawiaj z jej starymi na temat zachowania córeczki.

Gość SamathaHAHAHAH
ale zeby bic?

Gość chce sie zabic
sory ze zapytam ale ty prowokujesz powaznie jetes nauczycielem bo taki czlwoek nie powinien uczyc wogole i miec wstepu do szkoly nawet nie umiesz pisac prostych wyrazow i wykrecasz sie ze ci nie zaznacza bledow w jakiej szkole uczysz sredniej albo to prowo albo jestes zlym nauczycielem

Gość chce sie zabic
a tak wogole to jaki normalny nauczyciel rzuca sie na uczennice i gada o cyckach dyrekcja wyjebie cie z pracy pozdro

Gość anya rybyk193232
a ty jakim jestes kuzwa adonisem ze do cudzej urody sie dopierdalasz? wybacz ale teraz bedziesz miec przez nia niezle przejebane bo powiedziec kobiecie(zwlaszcza nastolatce) ze jest brzydka to tak jakby wskoczyc do klatki z wyglodnialym tygrysem. teraz bedzie cie upierdalac na kazdym kroku i dobrze ci tak bo tylko zwykla, ludzka kurwa mowi w ten sposob do kobiety

Gość bezrobotnyzzadupia
zagadaj i wyruchaj :P

Gość chce sie zabic
zgadzam sie z anya rybyk193232

Gość łysy
ale zjebane prowo wypierdalaj

Na prawdę nie wiem po co Ty sie z nią wdajesz w jakiekolwiek dyskusje :o ja bym ją na Twoim miejscu całkowicie zlekceważyła, olała czy jak tam wolisz.

Gość jestes coollllll
jesters cool nawet gadke masz spoko ::;;Zaczeło się tradycyjnie, mówie coś i jej j**any usmiech a nastepnie teksty tak jasne.W pewnym momęcie zaczął koło niej latać jakaś osa;; .:-P

Gość młody nauczyciel30
uczę seksułologii