Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość problem z okresem

problem z okresem a właściwie jego brak

Polecane posty

Gość problem z okresem

witam, w kwietniu spoźniał mi się okres więc poszłam do ginekologa (było to 3 tyg po współżyciu z zabezpieczeniem prezerrwatywa) ale lekarz stwierdził, że nie widzi ciąży choc to i tak bardzo wczesnie wiec zalecił zrobienie testu. nastepnego dnia zrobiłam test i wyszedł negatywny. pozniej wzielam 2 tabletki lutenylu (lekarz kazal brac luteine ale az 4 tabletki 2 dni pod rzad) noi nie wiem czy to dzieki tym 2 tabletkem ale po prau dniach dostalam okres. był normalny, obfity jak zwykle. skonczyl mi sie w polowie kwietnia i od tamtego czasu nic. dodam, ze wczesniej leczylam sie na wysoka prolaktyne i musialam brac tabletki z estrogenem i progesteteronem aby wyregulowac i okres byl. mysliscie ze nadal jest cos nie tak? wczesniej okres dostalam tez dopiero po ponad miesiacu. ciaza jest wykluczona skoro lekarz nic nie widzial i test byl negatywny ale martwie sie co mi jest

Gość Samosia@
4 razy robilam test ciazowy, w tym raz na krew i raz na mocz w laboratorium, dopiero za piatym razem na badaniu krwi wyszla ciaza ( a balam sie, ze to przez prolaktyne moj brak okresu), 5 -6 tydz ciazy a prolaktyne mialam ponad 900 gdzie norma dla kobiet w ciazy to bodajze 600 moze zrob test w laboratorium na krew

Gość problem z okresem
zabezpieczylismy sie i nic sie z gumka nie stalo i to bylo w polowie marca wiec chyba powinnam sie czuc jakos inaczej gdybym byla w ciazy?. zaczynam sie stresowac:( chociaz i tak okres mam srednio co 1,5 miesiaca .

Gość problem z okresem
mialam tez usg po 3 tyg od tego wspolzycia i lekarz nic nie zobaczyl :(

Gość Samosia@
moze powinnas zbadac krew na hormony, tarczyce?

Gość hmhmhmhm
Mnie ostatnio okres spóźnił sie 3 tygodnia :D A jak zadzwoniłam do ginekologa to na drugi dzień dostałam :D JAk sie zabezpieczasz to ciąży nie ma (oczywiscie prawidłowe zabezpieczenie) :D Skoro się leczyłaś... i przestałaś teraz brac hormony... to własnie to może być powod tego że spóźnia się okres ; )