Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stare raszplei

dlaczego kobiety sie tak brzydko starzeją??

Polecane posty

Gość stare raszplei

dlaczego sie starzejemy zewnatrz? po kotach i psach tego nie widac :O :(

Gość pipencja atak
bo bogu starosc nie wyszla i wygladamy jak wygladamy, gorzej jest tylko z nasza sprawnoscia fizyczna

Gość fdvabgergb
różnie to jest, ja mam wrażenie że mój ryj co dzień bardziej dziecinny, tylko cera już nie ta :(

Gość dfdsdaswrdfesrf
I tak nic w porównaniu z facetami. Mają grubszą skórę i jak się zmarszczą to cała gęba w głębokich zmarszczkach. :o

Gość małyszkaa
mojego faceta żadna zmarcha nie rusza :O A ja na czole mam już rowy mariańskie :O

Gość stare raszplei
w głebokich zmarchach ale cera przynajmniej jednolita u kobiet mimo wszytko to wyglada gorzej :O

Gość fdvabgergb
używam już przeciwzmarszczkowych rzeczy do cery 40+ a mam niecałe 30 lat, czy to źle? boję się zmar :O

Gość stare raszplei
najgorsze sa przebarwienia i szerokie pory fuuu :O naprawde nic z tym sie nie da zrobic ? :O

Gość fdvabgergb
ja używam peelingów, maseczka aloesowa super odżywia skórę, w ogóle kremy aloesowe. do tego hydrolaty - oczarowy rozjaśnia cerę, może na przebarwienia pomoże? on też zwęża troszkę pory. pomarańczowy odświeża, to ja stosuję.

Gość małyszkaa
a między nogami to mam już wielki kanion

Gość stare raszplei
ja nie mysle o jakis minimalnych zmianach tylko przełomowych? nie wiem jakies pzreszczepy skóry ? dodatkowe porcja cery ?

Gość fdvabgergb
tylko systematyczna pielęgnacja daje efekty. zawsze ale to zawsze oczyszczanie buzi, obowiązkowo, na noc odżywcze kremy. a jeśli już są zmarchy to ciężko, lepiej im zapobiegać, bo później to chyba liftingi zostają

Gość groszka 33
mocne kosmtyki szkodza cerze nie pomagaja niestety wiele naiwnych kobiet pomaga sie wzbogacic wielkim koncernowm kosmetycznym szkodzac sobie tym samym, trzeba o siebie dbac ale cere trzeba odzywiac i nawilzac uzywac dosc delikatnych kosmetykow nie szprycowac ja chemia , poza tym jak ktos ma ladna buzie ladnie sie starzeje, a brzydkiemu i za mlodu niewiele pomaga wiec do tych co narzekaja wspolczuje ze takie z was brzydale :)

kazdy wiek ma swoje plusy .glowa do gory :)

Gość fdvabgergb
nie szprycowac ja chemia używam kosmetyków organicznych, naturalnych, więc nie są naszprycowane chemią, zawsze czytam skład, wiem co jest czym i wiem, że nie szkodzi 🖐️

Gość groszka 33
fdvabgergb używam już przeciwzmarszczkowych rzeczy do cery 40+ a mam niecałe 30 lat, czy to źle? boję się zmar TAK TAK ZAUWAZYLAM ZE MASZ POJECIE O KOSMETYKACH CO DLA KOGO I W JAKIM WIEKU :D

Gość fdvabgergb
fakt że używam mocnych kosmetyków nie znaczy że używam złych jakościowo :O nie chcę mieć zmarszczek :O więc spierdalaj, bo ty chuja wiesz, a to że używam kosmetyków dla starszych kobiet, to mój wybór 🖐️

Gość hggfd
srodki ktore brała gorniak na cere tylko przyspieszyły jej starzenie

Gość groszka 33
gratuluje kultury sfrustrowana dziewczynko :) jak jestes taka madra to powinnas wiedziec ze nie bez przyczyny pewne kremy sa 30+ pewne 40+ itd ale jak widac tego nawet nie wiesz :) nie umiesz o siebie przywzwoicie zadbac i pewnie jestes nieurodziwa bo bardzo agresywnie reagujesz to juz taka ostatnia faza frustracji ? :) czy stac cie jeszcze na wiecej obrazliwych slow ? :) to pytanie retoryczne mam nadzieje ze wiesz co to oznacza :D aveeee

Gość fdvabgergb
jakie środki ?

Gość fdvabgergb
tak groszka, strasznie nieurodziwa, tak bardzo że cały czas siedzę w domu, bio wstydzę się twarzy swojej pokazać :classic_cool: hahahhah :D odezwała się MONDRA 🖐️

Gość stare raszplei
ja jestem sfrustrowana :O kurwa mam nadzieje ze cos w koncu wymysla oblesni sa tacy starzy pomarszczenie ludzie :O:O

Gość fdvabgergb
..i PIKNA :classic_cool:🖐️

Gość stare raszplei
up

Gość erwrew
to nie sa zmarszczki on tylko podniosł brwi do góry

Gość sssssssssssssdww
alez wy baby jestescie duirne. myslicie ze dadza wam cos te kremy na zmarchy? nigdy w zyciu!! one sa tworzone po to by takie glupie raszple jak wy wydawaly kase na zwykle kremy a wystarczy na serio tani zwykly krem sosowac i pic duzo wody aby skora byla nawodniona

Gość dfgtsdxgvsdx
To są zmarszczki! On zawsze ma takie czoło, nawet jak nie podnosi. Daj mi fotkę gdzie tego nie ma!