Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

JeweIonek:)

niemilo

Polecane posty

Wkurzaja mnie niektóre panny na kafe...Jestem tu od dawna ale staram sie nikogo nie obrazac tak jak one(dzis zrobie sobie wyjatek). Odrazu spodobał mi się Leviatan bo rozsądnie gada. Ale denerwuje mnie dyrektore,ines,IMO...Dziwna jest Noxelia bo wszystkim stara sie udowodnic jaka to ona jest super...Ma sie za nie wiadomo co a wystarczy popatrzec na jej foty...to samo głupia jenny . Wkurza mnie tez Danutia. Za to bardzo lubię Tofu,szukasia,tak szczerze,loveeuphoria bo jedzie prosto z mostu;].Zastanawiam sie gdzie sie podziała suumer19;p Tez działała mi na nerwy Nie obchodzi mnie, co o mnie myślicie. Czy mnie lubicie, czy nienawidzicie. Czy dla was jestem inna, czy może trochę dziwna. Czy jestem naiwna, a może dziecinna. Czy jestem zwykłą lalą, czy może myszką szarą.

Gość EEEEXXX
cztery osiemastki tylko w mojim samochodzie toi jest tera trendy to je tera w modzie!!!1111!!11!!!!!!!!!!!111111

Gość ja też tak samo
zgadzam się z tobą też lubię Levviatana( ;))Tofu i jeszcze Perwersje ale niektórzy są okropni na tym forum i nic ciekawego nie powiedzą