Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mastaprodigy

szukam kompana/kompanki do: (nie seks)

Polecane posty

Gość mastaprodigy

do zrobienia czegos szalonego tzn mam na mysli, zeby sie przebrac jakos strasznie, stare CZRANE ciuchy, pomalowac sobie twarz na czerwono albo na czarno-bialo, powiesic siekiere na plecach, do plastikowego worka wlozyc glowe manetkina polana czerwona farba, albo jakies mieso kupic(jelita, mozk albo cos innego) i tak przebranym zaczac chodzic i straszyc ludzi:D najlepiej w nocy? ktos chetny? czemu tkaie cos chce zrobic? Bo ludzie mnie wku rwia ja! wiekszosc z nich jest idiotami i generalnie zawsze sie gapia i potem obgaduja jak cos im nie pasuje. jak sie przebierzemy to na pewno beda sie gapic ale ze STRACHEM a o to wlasnie chodzi ;f a policje olac- bo co zrobia :D?

pewnie lubisz dostawać wpierdol bo jakby ktoś mi tak wyskoczył na ulicy to by zapewne ode mnie go dostał :classic_cool: pewnie paru innych też się znajdzie

Gość bezrobotnyzzadupia
a jrestes laska? ile masz lat? opisz sie?

Gość ja jestem chętna:D
powiedz tylko kiedy i gdzie:classic_cool:

Gość ,mklskld
a skąd jesteś? bo jak niedaleko to może:P

Gość mastaprodigy
julek:D? jestes normalny? bys tylko mi zaczal wymachiwac przeszczepami to bym zdjal siekiere i bys pewnie spieprzal:D zreszta kto normalny by do takich ludzi podszedl? nie- ja chlopak, lat 21. Domyslalm sie ze nie mam sie opisywac kujawsko-pomorskie-pasuje?

po nicku wnioskuje że słuchamy podobnej muzyki. jakie miasto. ja tez mam czasem ochote poryć ludzią konstrukcje :D :P

ja pomorskie:classic_cool:

Gość ,mklskld
można powiedzieć że blisko ale jakie miasto?

Gość mastaprodigy
no to piszcie z jakich miast jestescie, a nie mnie sie pytacie moj temat wiec ja tu rzadze;p jakies dodatkowe pomysly co do stroju?

ja kiedyś chciałem sie wymalalować pastą do butów, przebrać za araba (broda, prześcieradło itp.) wbić do tramwaju i powiedzieć "allach akbar" :D

kwidzyn:classic_cool: moze niedokładnie ale można by tak powiedzieć:classic_cool:

Gość niewzruszony01
teraz to ty mnie wkurwiasz masta. twoj watek to spier**dalaj. twoja wiocha ci nie wystarcza? chvcesz wiedziec kto skad jest pacu rasta ja jestem ze szczecina i tu na pewno nie pospacerujesz z siekiera na plecach ewentulnie w twojej glowie. co za zj*b z dostepem do tpsa

Gość ,mklskld
jak my wszyscy zaczniemy pisać skąd jesteśmy zrobi się zamieszanie ty napisz skąd jesteś będzie prościej

Gość kjuihuigbhuyg
jezeli bydgoszczy to jestem chetna :D :D :d

Gość mastaprodigy
nie bydgoszcz;( nikt mi nic nie zrobi bo kazdy by sie mnie bal ;f zreszta nietykalnosc osobista wiec na pelnym luzie moge robic co mi sie podoba bez konsekwencji (ew prawnych)