Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mąż żony73

Moja żona woli w łóżku czytać książkę !

Polecane posty

Gość mąż żony73

masakra... przychodzi pora nocna, kładziemy się do łóżka, ja tu jakieś podchody ,a ona mi na to ,że czyta książkę :O już nawet przestałem próbować, książki są dla niej bardziej interesujące od seksu :O

Gość mąż żony73
no nie wiem o jakich kochankach ona tam sobie czyta :O trzeba oddzielić fikcję od rzeczywistości, a najgorszy chyba nie jestem :O

Gość Pewnie masz małego
:O

to musisz chłopie wstrząsnąc ja nie mówię o przemocy ale daj jej do myślenia wez kapiel użyj perfum i wyjdz z domu np do kumpli i tak do skutku

Gość kreskacz____
A może wyobraź sobie, że chcesz poszukać kochanki i ZDRADZIĆ żonę. Ale uwaga, chcąc mieć kochankę musisz jej coś zaoferować, wybrać się gdzieś z nią, zaprosić na kolację, na jakiś spacer, hotel na bzykanko itd. Wyobraź sobie, że żona to kochanka którą chcesz zdobyć. Pomóż jej w domu, żeby miała wieczorem czas wolny, wybierz się z nią na kolację i zrób coś czego zazwyczaj nie robisz. Myślę że to coś pomoże. Pozwól jej się czuć piękną i kochaną i pożądaną. Powodzenia.

to tak jak ja, w ogóle z mężem nie sypiam (raz na miesiąc to jak wcale) i też wolę książkę, a zrobić dobrze to mogę sama sobie, u mnie taka sytuacja zaistniała, bo mąż zostawił mnie na lodzie w trudnych sytuacjach życiowych, chyba już go nie kocham, jakoś nie mam potrzeby czułości jak go widzę, jesteś pewny, że żona cię kocha?

Gość cOOOle
foczka, a musisz zaraz seks łączyć z miłością? :O

w moim wieku i sytuacji muszę łączyć sex z uczuciem, nie zdradzam męża, a brak mi czułości dla męża i sex w tym przypadku to obowiązek a nie przyjemność, gdyby mąż nie okazał się dupkiem, ciągle byśmy mieli sex, a tak to czytam

Gość cOOOle
a ile masz lat? im kobieta starsza tym podobno mniej uczucia a więcej seksu potrzebuje 🖐️

A co ktoś, kto z pasją targa skórę bez przerwy, może wiedzieć o seksie i kobietach? Tak kule to do ciebie.

w obecnej sytuacji nie mogę się rozwieść, muszę poczekać parę lat, on nie ma gdzie iść, a dom moich rodziców jest, a zapotrzebowanie na sex w wieku 30 lat z małym dzieckiem, które od niedawna zaczęło przesypiać noc to ze 2 razy w tygodniu

Sorry nie doczytałem dokładnie. Przy takim małym dziecku to ok.

Gość cOOOle
rusłan wpada nieraz na małe targanko 🖐️

O widzisz. Powiem ci w tajemnicy że kule ma tak malutkiego że łatwiej za włosy targać :D

Gość nie łam sie kolego
a moze to nie ksiąza tylko instrukcja obsługi ??

Gość cOOOle
eee chwila, ja nie ten kule który zakłada tematy :D on jest cOOOle z gdzieśtam ,a ja tylko cOOle!!!!

A to wybacz ;] W takim razie możliwe że masz dużego drąga i targa ci go ktoś inny :D

coole,to legenda,mistrz w polykaniu kutongow nigeryjskich studentow prawa

Gość cOOOle
cOOle to legenda z f23, ja jestem tylko podrobem 🖐️