Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PEWNIEN HMM ALIMENICIARZ

ALIMENTY-ZAPLACILEM CZY NIE????

Polecane posty

-no wiec sprawa wygada tak=zonie zalegałem za kilka miesiecy alimentow,mieszka za granica nie mialame pracy powiedzmy,teraz moja narzeczona zaplacila ze swojego konta na jej (ex) konto zalegle alimenty jako tytul napisala zalegle alimenty i imie dziecka.kuurde nie napisalem daty za jaki okres no i byla nie uznala mi tego twierdzi ze to procenty zalegle i ze bez dokladnej daty za jaki okres nie sa wazne i sad mi tego nie uzna,no o jak to jest??

Gość promykkk
Bzdura jesli w tytule napisala zalegle alimenty to juz wystarczy ( jest data przelewu ) Nie musi podawac daty za jaki okres ( kwota jest wiec niech sobie policzy) nie tzreba tez podawac daty wyroku sadu nr sprawy itd, ta twoja ex to dobrze szurnieta

kurcze tyllko ze na necie prawnik twierdzil to samo

i waty sa ze to moja obecna placi a nie ja a wyrok jest na mnie nie na nia

Gość promykkk
porada poradzie nie rowna mialam identyko sytuacje tzn moj partner tez zalegal i wplacik pozniej tylko wpisujac w tytule alimenty, jesli bedziesz w sadzie to powiedz ze miales trudna sytuacje i w miare mozliwosci wpaciles zalegla kwote, nie liczy sie co wpisales tylko ze byly to alimenty jest przelew wiec kasa poszla, a prawnik to jak powieje da porade zebys tylko do niego wracal i wypychal mu portfel

Gość promykkk
wplata mogla nawet wyjsc z wiezienia, wazne ze w tytule sa ALIMENTY rownie dobrze mozesz powiedziec ze to jest wplata terazniejesza a zaleglych jeszcze nie masz z czego zaplacic, co nie zmienia faktu ze to musisz uregulowac czlowieku mysl

jakby nie to ze zna moj adres wogole bym nie placil:D jak zmienie to nic nie zobaczy

Gość lenkamasa
co chrzanicie!!! zalegle alimenty jak splaca to kwota idzie od razu automatycznie na nie nie na obecne!!!! obecne wciąz sa nie placone!!!!!!!!!! pan placi zalegle nie obecne!!! wogole co za tatus!!!! szok

Gość promykkk
chodzi o to ze jesli pieniadze wplaciles i doszly na konto to nie wazne jaki tytul dopiszesz.. jesli zmienisz adres i nie bedziesz placil to trafisz na liste dluznikow przez alimenty, zastnow sie nie bedziesz mogl nic wziasctel, kredyt raty bo bedziesz na czarnej liscie

Gość NIe wierzę!
no nieźle się ustawiłeś - nowa laska płaci na twojego bachora starej żonie , ale idiotka hahahahaha!!!!

przcierz jestem w holandii na co mi kredyt? wplacilem jej alimenty na konto gdzie mamy troche zaleglego wspolnego kredytu i bank wzial ta kase na poczet rat:D nic nie dostala wiec sie wscieka:D

Gość lenkamasa
promyk i ty pomagasz takiem glabowi co alimentow nie placi a alimentami splaca zalegle kredyty???????????????????????????????????????? masakra co za czlowiek

Gość promykkk
NIE pomagam, mowie jak jest, a co on z tym zrobi to trudno... Dzis jestes w Holand ale pamietaj wrocisz lub jakie kolwiek inne sprawy zwiazane z zadluzeniem, platnosciami beda zawsze w twoich papierach... szkoda tylko ze masz takie podejscie do tego.. bo ex zony, mezowie to kazdy ma swoje zdnie ale DZIECKO ktore nie jest niczemu winne

Gość promykkk
Pamietaj jeszcze ze jesli pracujesz legalnie lub kiedykolwiek podejmiesz taka prace w Holandii jest prawo ktore sciagnie z ciebie zleglosci i jeszcze bedziesz mial nieprzyemnosci z tym zwiazane...wiec nie warto chlopie nie warto

Gość lenkamasa
a tak wogole to skoro swiadomie wplaciles tam gdzie macie zalegly kredyt to nie wiem czy te alimenty zostana faktycznie zaliczone chamie

jak to nie??? przeciez wplacilem!!! nie moja wina ze bank od razu zabral!!!!

Gość promykkk
koncze dyskusje bo nie ma co dalej bic piany gdzie co jak, zadales pytanie wiec powiedzialam co wiedzialam, i jedna rada na droge DOBRO wraca ale ZLO ze zdwojona sila rowniez... powodzenia

Gość jakma jak ma
Jak ma waty ze Twoja obecna jej placi nie Ty - rozwiaznie jest proste, niech odesle kase , przelejesz jeszcze raz plus powpisujesz jej daty, numery sprawy czy co tam chce :D

kasy nie ma bo zezarl je bank na ratę-a ex eraz straszy mnie sadem

Gość mama_mikolajka
ale palant z ciebie, o sowjej dupie tylko myślisz a dziecko to co zastanawiałeś się czy ma co jeść??

no przeciez pisze ze zaplacilem a ze kase zezarl bank to moja wina???