Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

celebreee

samotnoś - czy jeszcze ułoże sobie życie ?

Polecane posty

od 2 lat jestem sama, byłam w związku ponad 4 lata mam dziecko i od 2 lat nie potrafie sobie ułożyc życia, zreszta nie robie tego na siłe, ale sie boje w coś wpakować, zaangarzować ze znów bede cierpieć, a jak juz sie otwoże przed kims to okazuje się ze chodzi mi tylko o seks niezobowiązujący, nie jedna osoba by kożystała z takich propozycji ale ja jakoś nie potrafie zreszta nie mam ochoty na seks, moze z poprzedniego związku wszytsko sie to na mnie odbija, tam seks nie należał do udanych, nigdy nie miałam orgazmu a mój partner to czysty egoista... ale wracaj do mojej smaotności co ja mam zrobić by znów potrafić komuś ufać, zaangarzować sie, nawet nie mam wiekszej ochoty spotykać sie umawiac z nowo poznanymi chłopakami... czy ktos też tak ma

Gość oliwinkaaaaa
sprobuj... a moze to włąsnie dzis/jutro poznasz fajnego miłego kochajacego faceta?

co masz zrobić? przed wszystkim wierzyć , bo pewności nie ma nikt ... ludzie nie poznają się , bo wiedzą , ze właśnie "ta osoba" jest ich przeznaczeniem tylko właśnie wierzą i próbują....potem dopiero się okazuje jak jest...nawet jeśli się ma złe doświadczenia , to nie znaczy , ze trzeba stawać w miejscu... kto nie wierzy i nie próbuje jest skazany na życie samemu , bo nikt nie zna przeznaczenia , wiec możemy tylko próbować...

tak łatwo się mówi niestety gorzej z wykonaniem... takie sytuacje jak ostatnio miałam ze chodzi facetom tylko seks a nie o stały związek niestety mi w tym nie pomaga bo jeszcze gorzej się z tym czuje i jeszcze trudniej mi w to uwierzyc...

facetom też będzie chodziło o seks i nic w tym nienormalnego, ale nic nie zrobi bez Twojej zgody....jak facet Ci się podoba , to przynajmniej spróbuj go poznać...

tak zgodzę sie z tym, zreszta ja nie mówie ze nie bedzie seksu... poprostu w ostatnim czasie dostawałam same propozycje niezobowiązującego seksu najlepiej dla zabawy, przygodnego...

wcale Ci się nie dziwię , ze dostajesz "takie propozycje " bo to oznaka tak zwanej "nowoczesności" i to jest "stosunkowo łatwe" :P ale nie musisz się zawsze spotykać z czymś takim, może poznasz faceta , który przynajmniej nie będzie na początku naciskał na seks i pozwoli Ci wcześniej "oddychać" :P